Image 1
Image 2

CAMPANIE ELECTORALĂ 2024

Karl Nehammer are un plan pentru Austria

Campania electorală din Austria în 2024, sub conducerea lui Karl Nehammer, pare să fie centrată pe „Planul Austria”, un program conservator cu unele elemente extremiste.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Propunerile sale includ pedepsirea leneșilor, recompensarea performanței, enervarea străinilor, mărirea forței de poliție, reducerea taxelor și interzicerea genului. Partidul lui Nehammer, ÖVP, este pe locul trei în sondajele actuale.

În cadrul campaniei, Nehammer, în calitate de cancelar și președinte al partidului federal ÖVP, a prezentat acest plan ca un document de 82 de pagini, cu obiectivul de a atrage atenția și a câștiga sprijinul electoratului conservator și de extremă dreapta. Conținutul planului include interzicerea Binnen-I (o formă de scriere neutru din punct de vedere al genului în limba germană) în administrație și universități, reducerea taxelor și beneficiilor sociale, măsuri mai aspre în sectorul azilului, sancțiuni pentru activiștii climatici și facilitarea achiziției de apartamente cooperative.

O inițiativă cheie a lui Nehammer este „ofensiva de proprietate”, care își propune să crească rata de proprietate în Austria de la 48% la 60% până în 2030. Aceasta implică introducerea unui credit garantat de stat pentru prima locuință, în valoare de până la un milion de euro, precum și eliminarea tuturor taxelor asociate cu achiziția primei locuințe. De asemenea, planul include o opțiune legală pentru chiriașii de locuințe sociale de a cumpăra locuințele în care trăiesc, o politică care a fost introdusă pentru prima dată în 1993 și care a suferit mai multe modificări de-a lungul anilor.

Aceste propuneri reprezintă un mix de politică socială și economică menită să atragă un spectru larg de alegători, dar ele includ și elemente care pot fi considerate controversate sau chiar radicale. Este evident că Nehammer și ÖVP caută să se diferențieze de alte partide și să consolideze poziția lor înaintea alegerilor din 2024.

(Editor de știri)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS TOPUL FIRMELOR PRIVATE

Iohannis: Știu că măsurile fiscale recent adoptate nu au fost bine primite de mediul de afaceri

Munca și performanțele dumneavoastră sunt extrem de importante pentru dezvoltarea noastră economică, le-a transmis președintele României...

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now