Image 1
Image 2

VERNISAJ LA CAREI

La Castelul Karolyi se va vernisa expoziția de fotografie semnată Eifert János

Sâmbătă, 17 februarie, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi va avea loc vernisajul expoziției de fotografie „Echilibru la marginea imaginației și a realității”, semnată Eifert János.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Eifert János s-a născut în 1943 în Hódmezővásárhely (Ungaria). Este un reprezentant important al artei fotografice atât din țara sa natală, cât și din străinătate. Creațiile sale nu pot fi incluse într-un stil anume, acesta fiind într-o continuă transformare și căutare de noi subiecte și teme. Acesta realizează fotografii cu tematica dansului, a nudului, a peisajului sau alte teme la alegere.

 

Își desfășoară activitatea atât ca profesor, cât și ca artist fotograf, autor de specialitate, dar și ca expozant.

 

A avut 242 de expoziții personale, peste 2.000 de expoziții de grup, în întreaga lume, lucrările sale obținând peste 100 de premii, diplome și distincții. A realizat fotografii în 40 de țări din întreaga lume, având un portofoliu impresionant.

 

Evenimentul a fost organizat de Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”și Fotoclublul „Vasile Vénig László” din Carei.

 

Expoziția va fi deschisă publicului timp de două săptămâni, conform programului de vizitare a Castelului.
Intrarea la eveniment este liberă, vizitatorii fiind așteptați cu drag.

 

CITEȘTE ȘI:

Expoziţie itinerantă Ady Endre la Castelul din Carei

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS 1931 BIBLIOTECA PUBLICA SATU MARE

Înfințarea bibliotecii publice a orașului Satu Mare, inițiativă sprijinită de N. Iorga

Infințarea bibliotecii publice din orașul Satu-Mare marcând un pas important în inițiativa națională de promovare a culturii, a fost susținută de N. Iorga.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now