Image 1
Image 2

BAIA MARE

Rulează documentare speciale la Bastionul Măcelarilor

Azi, 15 februarie 2024, de la ora 19, la Bastionul Măcelarilor din Baia Mare, Piața Izvoarelor nr. 1, maramureșenii sunt așteaptați la film.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Până pe 18 februarie în fiecare seară sunt documentare de scurtmetraj, dar speciale, pentru cei interesați.

Seria filemelor începe cu filmul documentar de scurtmetraj, „Incursiune în Baia Mare medievală” (cu subtitrare în limba engleză). Durata: 32 minute.

Vineri, 16 februarie, va rula filmul artistic „În umbra lui Shakespeare/The Silversmith” (cu subtitrare în lb.engleză). În rolurile principale: Ioan-Mircea Farcaș, Alexandru Stan, Paul-Mircea Munteanu, Marian Baroian. În foarte scurt timp de la lansare filmul a obținut 62 de premii și nominalizări pe șase continente.

Sâmbătă, 17 februarie, va fi rândul filmului documentar „Incursiune în Baia Mare medievală”.

Duminică, 18 februarie,  va rula filmul „În umbra lui Shakespeare/The Silversmith”.

V. Gherman

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

PERCHEZIȚII LA VIȘEU DE SUS – 151 de arbori tăiați ilegal din cantonul Dosul Tăului. Prejudiciu de 175 mii lei

PERCHEZIȚII LA VIȘEU DE SUS – 151 de arbori tăiați ilegal din cantonul Dosul Tăului. Prejudiciu de 175 mii lei

Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul I.P.J. Maramureş – Serviciul Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, au pus în executare un număr de 14 mandate de percheziţie domiciliară, emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Baia Mare, într-un dosar având ca obiect presupusa comitere a infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, prevăzută de art. 107 alin. 11 lit. c din Legea nr. 46/2008, furt de arbori, prevăzută de art. 109 alin. 11 lit. c din Legea nr. 46/2008, folosire fără drept.