Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

LA DÂMBURI ÎN SATU MARE: Două zile de distracţie în Parcul UFO din Micro 17

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Dâmburi este unul dintre evenimentele tradiţionale pe care le găzduieşte municipiul Satu Mare. Este un festival al tinerilor sătmăreni şi care se desfăşoară, aşa cum îi spune numele, la dâmburile din cartierul Micro 17, Parcul UFO.

La Dâmburi este un festival care îşi are începuturile încă din anul 2013. Toate ediţiile s-au bucurat de succes şi au fost apreciate de locuitorii de toate vârstele din zonă.

Ediţia 2023 este programată să se desfăşoare în zilele de 25 şi 26 august.

Acest festival extraordinar, creat de tineri revine cu o explozie de energie şi distracţie în inima regiunii de nord-vest a României. Suntem pregătiţi să vă ducem într-o călătorie muzicală captivantă, însoţită de râsete nesfârşite şi conexiuni care vor dura o viaţă întreagă. Indiferent de genurile muzicale care vă fac inima să bată mai repede, suntem hotărâţi să vă surprindem cu o gamă diversificată de sunete şi să vă prezentăm artişti locali îndrăzneţi şi promiţători pe OPEN STAGE cât şi pe celălalte scene ale festivalului”, anunţă organizatorii de la SamStudia.

De la sunetele puternice ale trupei WHATEVER PENGUINS şi DEAN KLOOGE în genul Rock, la seturile încântătoare ale DJ-ului SHORTY, organizatorii promit de toate pentru toţi.

Vă aşteptăm să dansaţi pe ritmurile incendiare ale lui SPLIT şi să vă lăsaţi purtaţi de jazz-ul sofisticat al lui KOSZIKA & THE HOTSHOTS. Descoperiţi puterea muzicii Rock cu formaţia HEY ROOP şi experimentaţi creativitatea fără limite a lui ESTINCA & DJ POISON. Simţiţi energia vibrantă a Punk-ului cu trupa LOS POGOS, şi înfruntaţi noaptea cu NELU & AZOTIX şi IST şi mixurile lor electronice captivante. Fiecare moment este un răgaz pentru a vă conecta cu muzica şi cu ceilalţi participanţi la festival. Alăturaţi-vă nouă şi să creăm împreună amintiri muzicale de neuitat!”, mai precizează cei de la SamStudia.

Iată programul şi harta zonei:

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns