Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

SURPRIZĂ PENTRU FANI

La gala Premiilor Grammy, Celine Dion a avut o apariție emoționantă

Cântăreața canadiană Celine Dion și-a făcut o apariție surpriză la gala Premiilor Grammy. Apariția surpriză vine după ce artista a fost diagnosticată cu o condiție neurologică din cauza căreia a fost nevoită să își anuleze toate concertele de anul trecut.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Legenda muzicii pop a evitat lumina reflectoarelor în ultimul an după ce a dezvăluit într-o înregistrare video publicată pe rețelele de socializare în decembrie 2022 că suferă de o boală neurologică foarte rară care provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale.

 

Apariția ei la gala Premiilor Grammy a reprezentat o surpriză uriașă pentru cei prezenți, aceștia ovaționând-o în picioare pe legenda muzicii canadiene.

 

„Vă mulțumesc tuturor, vă iubesc și eu. Sunteți frumoși. Când spun că sunt fericită să fiu aici o spun din toată inima. Cei care au fost atât de binecuvântați încât să se afle aici la Premiile Emmy nu trebuie să uite niciodată cât de norocoși sunt să aibă dragostea și bucuria pe care muzica o aduce în viețile noastre și oamenilor din jurul lumii”, a spus ea.

 

Cântăreața canadiană a fost invitată la ediția de anul acesta a Premiilor Grammy pentru a-i înmâna premiul pentru „Albumul anului” cântăreței americane Taylor Swift pentru albumul ei „Midnights”. Swift a câștigat pentru a patra oară acest premiu grație „Midnights”, un record absolut în istoria Premiilor Grammy.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Celine Dion anulează concertul de la Bucureşti

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with