Image 1
Image 2

ÎNTÂLNIRE FERMIERI

La Prefectură are loc o întâlnire a fermierilor sătmăreni cu reprezentanţi ai Vămii Interioare

Aşa cum am scris într-un număr anterior al ziarului nostru, reluând afirmaţia făcută la Satu Mare de către premierul Marcel Ciolacu,...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

… potrivit căreia 80% din revendicările fermierilor au fost soluţionate, iată că fermierii sătmăreni, alături de cei din ţară, aşteaptă de la guvernanţi fapte, nu procese verbale şi promisiuni. Ca urmare a deciziile neconvingătoare ale autorităţilor de la nivel central, fermierii, inclusiv cei sătmăreni, vor continua acţiunile de protest.

 

După cum am aflat de la inginerul Radu Soldubanu, liderul protestatrilor sătmăreni, în cursul zilei de azi, la Prefectura Satu Mare, la iniţiativa prefectului Radu Roca, are loc o întâlnire a reprezentanţilor fermierilor sătmăreni, cu conducerea Vămii Interioare Satu Mare. Fermierii aşteaptă un răspuns de la Bucureşti cu referire la solicitarea lor de a avea posibilitatea de a participa, fără drept de decizie, la controalele vamale care se fac transporturilor de cereale din Ucraina. Inginerul Soldubanu ne-a spus că, în cazul unui răspuns nefavorabil, vor contactat reprezentanţii Ministerului Agriculturii, dar şi ai Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare – ANSVSA. În cazul primirii unor răspunsuri nefavorabile de la cele două instituţii, vor solicita Primăriei Halmeu, autorizaţie de reluare a protestelor în vamă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns