Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Leii nu sunt capabili să comunice eficient cu cei dragi (12 octombrie 2023)

Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)
Ne aflăm în zodia Balanță.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

BERBEC: Este posibil să ai o criză nervoasă sau să te cerți cu familia. Persoana iubită pune prea multă presiune asupra ta pentru a lua decizii suficient de repede pentru a-i aduce beneficii. În cele din urmă îl vei înțelege, dar rămâi la opiniile tale personale.

TAUR: Încerci activități noi pentru că vrei să ai hobby-uri care nu necesită prea multă forță fizică. Seara, vei fi invitat să participi la un proiect care pare puțin probabil. Depinde de tine dacă accepți sau nu invitația.

GEMENI: Primești un mesaj important de la o rudă apropiată și o convingi să te viziteze, chiar dacă călătoria este destul de lungă. Dar seara, persoana iubită face acuzații care te irită cu adevărat. Dacă nu vrei să treci printr-o despărțire, trebuie să răspunzi cu dorința de a netezi lucrurile.

RAC: Ești prea rapid în a lua decizii atunci când îți alegi un partener pentru excursii în locuri exotice. Cu toate acestea, preferi să-ti ascunzi adevăratele sentimente față de cei dragi.

LEU:  Nu ești capabil să comunici eficient cu cei dragi, preferi să te cerți, ești sigur că în realitate nu vor să te înțeleagă. Învață să accepți și să aplici sfaturile celor dragi. Nimic nu se va rezolva dacă îți închizi mintea!

FECIOARĂ: Dimineața începe cu o propunere de contract care la prima vedere pare ciudată. Te gândești să accepți un nou contract stresant pentru a oferi securitate financiară familiei tale. Totuși, nu lua decizii impulsiv și încearcă să analizezi mai bine situația.

BALANȚĂ: Ai încredere în oamenii greșiți și nu asculți sfaturile prietenilor apropiați, doar pentru a-ți afirma independența. Cei care te iubesc sunt îngrijorați de lipsa ta de recunoaștere. Chiar dacă la început este dificil, ascultă părerile altora!

SCORPION: Odihnește-te mai mult și cere ajutor familiei tale. Când în timpul unei pauze apare o activitate intrigantă și de vitalitate, se va naște puțină liniște și puțină relaxare. Nu uita să îți programezi timpul de somn, astfel încât atât creierul, cât și corpul să funcționeze corect.

SĂGETĂTOR: Din păcate, ai avut un conflict cu partenerul tău de viață sau cu un prieten foarte bun. Există diverse motive pentru aceasta, dar se pare că, comportamentul tău excesiv îi irită pe cei din jurul tău. Totul are limitele sale, așa că fii mai selectiv cu privire la ceea ce te face să te simți bine.

CAPRICORN: Ești foarte plictisit și nu ai chef să faci nimic. Prietenii t[i te vor surprinde cu o vizită surpriză. Vei petrece câteva ore cu ei și va fi plin de energie. Încearcă să-ți apreciezi mai mult prietenii!

VĂRSĂTOR: Ești destul de obosit de ceea ce s-a întâmplat azi dimineață. Există o mulțime de acțiuni la care poți participa. Rezerva ziua aceasta pentru o baie și un somn liniștit.

PEȘTI: Relația ta cu partenerul tău de viață se va îmbunătăți. Ai avut unele neînțelegeri, dar după discuții serioase, totul va fi rezolvat și totul va fi bine. Dă-i mai multă dragoste. Fiecare mic gest va fi apreciat și luat în considerare.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with