Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP 06.03.2024

LEU: Nu-ți mai tot pierde fiecare sfârșit de săptămână cu muncile casnice

LEU: Nu-ți mai tot pierde fiecare sfârșit de săptămână cu muncile casnice
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Faceți o echipă reușită cu un prieten, cu care acum ați început să colaborați și vă completați reciproc. Fiecare contribuie la proiectul comun cu ce știe el mai bine. Tu ești cel care analizează totul emoțional, pe când celălalt e sursa de energie a acțiunii.

 

TAUR. Discuțiile de astăzi se desfășoară pe un teren cam incitant, pentru că ideile tale sunt contrazise de cei care te ascultă. Însă tu, cu calmul tău, reușești să duci dialogul pe un tărâm mai echilibrat și vor înțelege și ei că ceea ce la propui va fi în favoarea lor.

 

GEMENI. La rezolvarea unei probleme ți se oferă mai multe alternative decât te-ai fi așteptat, tocmai de aceea nici nu ar fi bine să spui ultimul cuvânt înainte de a le studia pe toate. Nu te grăbi să iei decizia finală, căci vei mai primi tot felul de informații și sfaturi.

 

RAC. Comunicarea merge mai greoi, nu doar din partea interlocutorilor, dar nici tu, care ești as în arta conversației, nu găsești cuvintele potrivite. De fapt, adevărul e, că nici nu le cauți, vrei să fi lăsat în pace, tu ți-ai făcut alt program și ai avea nevoie de liniște.

 

LEU. Nu-ți mai tot pierde fiecare sfârșit de săptămână cu muncile casnice pe care le poți face și altădată, fă-ți o zi liberă și relaxează-te. Profită de zilele când vă puteți face program comun cu cei dragi sau cu prietenii și simțiți-vă bine, acum, când se poate!

 

FECIOARĂ. Nu te simți bine în situația în care te afli, dar o accepți, considerând-o un compromis pentru o reușită de mai apoi. Uneori, pentru împlinirea unui vis ai și un preț de plătit, dar cel care ți se cere acum te cam pune pe gânduri totuși, merită să-l plătești.

 

BALANȚĂ. Fii spontan în reacții, nu sta să analizezi prea mult șansa pe care soarta ți-o oferă, căci trece ca un fulger. Dacă stai mult pe gânduri și întorci pe toate fețele, riști să o ratezi. Norocul nu stă de obicei să aștepte după nimeni, deci nici tu nu vei fece excepție.

 

SCORPION. Ai enorm de mult de lucru, dar îți place ceea ce faci, mai ales că au început să se contureze și rezultatele. Când pui pasiune în ceea ce faci și ai ocazia de a-ți pune în valoare și talentele cu care ești înzestrat, tu ești capabil să obții rezultate excepționale.

 

SĂGETĂTOR. Ai impresia că partenerul nu răspunde la gesturile tale de afecțiune așa cum ai vrea, iar asta te cam deranjează. E cu gândul în altă parte, nu e atent la tine, dar asta nu înseamnă că nu te mai iubește. Are și el grijile sale, deci caută și tu să-l înțelegi!

 

CAPRICORN. Deși te simțeai bine în liniștea zilei libere, nu te poți bucura prea mult de atmosfera calmă de acasă. Apar zeci de motive care schimbă acest anturaj, ți se anunță niște musafiri, sau poate, tu va trebui să pleci undeva, chiar dacă asta acum nu-ți lipsește.

 

VĂRSĂTOR. Un weekend liber e chiar binevenit pentru a face puțină ordine în acțiunile pe care le derulezi. Detașat de probleme, vezi altfel lucrurile, mult mai imparțial și mai logic și poți găsi soluțiile optime la niște capitole, care par să fie mai greu de depășit.

 

PEȘTI. Va avea loc un eveniment la care vrei să pregătești o surpriză frumoasă unei persoane dragi. Nu neapărat acel cineva va fi personajul principal al momentului festiv, dar fără îndoială, prin gestul tău neașteptat vrei să-i faci o bucurie, dar și o zi de neuitat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 14.04 Ne aflăm în zodia BERBEC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 21.11 Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR