Image 1
Image 2

COMPETIȚIE ACERBĂ

Liceul din Turț a câștigat marele premiu al concursului Go to School

Toate școlile din județul Satu Mare care s-au înscris la concursul " Go to School " , lansat de către Asociația Acces la Viitor au avut șansa de a intra într-o competiție pentru câștigarea unei biciclete statice.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Întrecerea între instituțiile de învățământ a fost una acerbă, mai ales pentru că elevii fiecăreia s-au implicat și au luptat pentru școala pe care o frecventează.

 

A fost o competiție în care școlarii care și-au demonstrat abilitățile de a cuprinde într-un mesaj cuprinzător esența a ceea ce este o școală pentru viitor, în ochii lor.

Organizația non-guvernamentală și-a propus să pună școala din nou pe un drum cu prioritate, dar de această dată cu mesaje extraordinare, ce să arate tuturor, că educația e pe primul loc în drumul copiilor spre viitor.

 

 

În plus, ONG-ul a dat șansa tuturor școlilor înscrise în concurs să ducă bucuria în instituțiile de învățământ cu Puterea Bicicletei și să câștige pentru elevii ei premiul pus la bătaie.

Concursul s-a desfășurat pe pagina de Facebook a Asociației Acces la Viitor, iar fiecare sătmărean a putut vota mesajul preferat. Premiul cel mare a ajuns în comuna Turț, la Liceul Tehnologic “Anghel Saligny”, după numărul like-urilor primite la mesajul propriu din campanie.

 

 

Dragi elevi, părinți, cadre didactice, foști elevi, prieteni, vă mulțumim pentru fiecare vot pe care l-ați acordat și pentru spiritul de solidaritate de care ați dat dovadă la concursul #go2school.

 

 

Mulțumim domnului profesor Nemet Stelian, motorul acestei competiții, care a dat dovadă de o implicare extraordinară și, nu în ultimul rând, mulțumim elevelor Atallah Julie și Tomșa Andreia, care prin mesajul lor au adus școala pe primul loc.”, a transmis conducerea Liceului Anghel Saligny din localitatea Turț.

 

 

Școlile interesate mai au patru șanse de a intra în posesia marelui premiu

 

 

Sunt puse în joc cinci premii, iar astfel vor avea loc cinci ediții de concurs. Din luna ianuarie până în mai vor fi câte două săptămâni de vot în care sătmărenii pot ajuta școlile participante să ajungă la premiul cel mare.

 

 

“Felicitări tuturor și multe aplauze Liceului Tehnologic ,,Anghel Saligny” Turț!

La “Go to School” nu cred că putem vorbi despre învingători sau învinși pentru că este o muncă comună de a pune școala în prim plan și de a-i da valoare cu această campanie de promovare. 

 

 

Dragilor, ați fost fenomenali și ați avut un răsunet extraordinar, nu unul ci toți sunteți învingători în misiunea asumată de a pune școala la loc de cinste. 

A fost o adevărată bătălie a like-urilor. Două mesaje au ajuns la performanța de a trece pragul de peste 2000 de aprecieri pentru Școala Gimnazială ,,Constantin Brâncoveanu” Satu Mare, respectiv de peste 3000 de like-uri pentru Liceul Tehnologic,,Anghel Saligny” Turț.

 

 

Nu a fost ușor și știm că fiecare și-a dorit Premiul cel Mare. A fost o implicare extraordinară ce a arătat un adevărat spirit de solidaritate! 

Cu toții ați fost minunați și sperăm să nu abandonați lupta de a ajuge la Premiul mult râvnit, mai ales că mai avem în plan, încă 4 runde de concurs. 

 

 

Felicitări Liceului Tehnologic ,,Anghel Saligny” Turț pentru voturile adunate și efortul depus pentru a duce Premiul în școala lor și bucuria de a pedala elevilor lor!

Deoarece ne dorim să aducem mult mai multă veselie în școli și mult mai mulți copii care să se bucure de Puterea Bicicletei, avem în plan încă patru biciclete statice de oferit la concursurile Go to School.

 

 

Așa că rămâneți aproape, pentru că în 5 februarie dăm startul unui nou concurs“, au declarat reprezentanții Asociației Acces la Viitor din municipiul Satu Mare.

 

Citește și:

S-a dat startul concursului “Go to School”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with