Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Magazinul de articole pentru copii Babytrend oferă un card de fidelizare pentru clienţi speciali

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Magazinul de articole pentru copii şi bebeluşi Babytrend le deschide din nou uşa clienţilor săi, cu un nou sistem de fidelizare prin care dovedeşte încă o dată dorinţa de a întâmpina părinţii şi viitorii părinţi cu cele mai avantajoase soluţii. Noul sistem de fidelizare constă în acordarea cardului de Client Special Babytrend, oferind astfel o reducere de 5% de fiecare dată când se fac cumpărături.

Promoţiile sunt periodice şi mult mai consistente, dar avantajul cardului este acela că se poate valorifica pentru produsele care nu se află în promoţie. Cardul e valabil de la prima achiziţie şi se poate obţine în magazin de la oricare dintre vânzători.

”De data aceasta întâmpinăm toţi părinţii cu noul sistem de fidelizare prin cardul de client special Babytrend. Cu ajutorul acestui card de fiecare dată când fac cumpărături în magazin părinţii beneficiază de o reducere de 5%. Misiunea noastră este de a găsi împreună cu părinţii cele mai bune soluţii prin care creşterea bebeluşilor va fi una lipsită de griji, fericită şi plină de aventuri”, a declarat Maria Miculaiciuc – reprezentant vânzări.

Pentru a ridica şi mai mult valoarea acestui card, Babytrend a introdus în ofertă cele mai renumite branduri din lumea copiilor, oferind astfel soluţii pentru toate solicitările. Cu cele peste 8.000 de articole dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 0-6 ani, magazinul Babytrend a devenit cel mai mare magazin de profil din regiunea de Nord–Vest a ţării.

”Magazinul Babytrend este magazinul destinat părinţilor şi bebeluşilor, unde fiecare părinte găseşte articolele de care are nevoie pentru bebeluşul său. Echipa noastră este mereu pregătită să ofere cele mai bune soluţii şi servicii. Aşa cum am obişnuit clienţii magazinului Babytrend, în permanenţă suntem preocupaţi să oferim servicii de calitate şi soluţii perfecte astfel încât cumpărăturile în magazin să fie plăcute şi croite după necesităţile fiecăruia”, a declarat Maria Miculaiciuc – reprezentant vânzări.

Categoriile principale de produse comercializate de magazinul Babytrend sunt cărucioarele, scaunele auto, scaunele de masă, biberoanele şi tetinele, tricicletele şi jucăriile. Un avantaj de care beneficiază clienţii este că în magazin vor întâlni o echipă amabilă care îi va ajuta să aleagă produsele potrivite bebeluşului şi stilului de viaţă pe care îl au.

Babytrend îşi aşteaptă cumpărătorii la parterul complexului „Dana Center” din cartierul Micro 17, b-dul Independenţei nr 14/A, de luni până vineri în intervalul orar 09.00 – 18.00 şi sâmbăta între orele 10.00 – 14.00. Vizitând site-ul www.babytrend.ro, clienţii din toată ţara pot face cumpărături online care în decurs de 24 de ore sunt livrate în orice judeţ din România, cu opţiunea deschiderii coletului în momentul în care se face livrarea.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns