Image 1
Image 2
Acasa

INFRACȚIUNE ÎN MAREA BRITANIE

Maramureșan trimis la închisoare în străinătate

Interlopul a fost condamnat la 8 ani de inchisoare
Polițiștii de frontieră din Satu Mare au desfășurat o operațiune eficientă în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, unde au depistat un bărbat de 33 de ani, din județul Maramureș, cu un mandat european de arestare emis de autoritățile din Marea Britanie.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Incidentul a avut loc vineri, pe 20 octombrie 2023, în jurul orei 18:20, când cetățeanul maramureșean s-a prezentat pentru a ieși din România. În timpul procedurilor obișnuite pentru ieșirea din țară, polițiștii de frontieră au identificat un mandat european de arestare emis pe numele acestuia în data de 18 octombrie 2023. Mandatul a fost emis de autoritățile din Marea Britanie, iar motivul este săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă cu intenție.

 

Conform acestui mandat, bărbatul avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 2 ani. El a fost imediat predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, care va lua măsurile legale necesare în acest caz.

 

Această acțiune demonstrează cooperarea eficientă dintre autoritățile române și cele din Marea Britanie în combaterea infracționalității transfrontaliere

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with