Image 1
Image 2

MII DE TURIȘTI LA MARE IN OCTOMBRIE

Marea Neagră este preferată de vizitatori chiar și în perioada de toamnă

Temperaturile ridicate au atras mii de turiști pe litoralul Mării Negre, chiar și în luna octombrie. Se pare că stațiunile Nepun, Venus, Eforie Nord și Sud, Mamaia, Mangalia sau Costinești au fost preferate de un număr mare de români, dar nu numai.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Aceștia au preferat să cumpere pachete cu cazare și masă, iar hotelierii au fost surprinși să constate că unele unități sunt ocupate în proporție de până la 80%.

 

 

Proprietarii de pensiuni și hoteluri și-au întâmpinat oaspeții cu deocoruri de Halloween, dar și prețuri incredibil de mici. În cazul celor care au optat pentru pachete de mai multe zile și cu mesele incluse, s-au aplicat și reduceri.

 

 

Cei mai mulți vizitatori au ales litoralul pentru că nu este aglomerat. Iar baia în mare poate fi înlocuită cu cea în piscină sau jacuzzi.

 

 

“20 de grade Celsius, atât arată termometrele pe litoral. Dacă ținem cont de temperatura aerului, am putea spune că este luna mai sau iunie. Dacă ținem cont de plajele nu tocmai pline și de numărul actual de turiști, ne dăm seama că ne apropiem de iarnă.

 

Ei vin și se plimbă pe plajă, deoarece apa nu mai este potrivită pentru îmbăiat, însă pot vedea delfinii, atracțiile turistice din zona. Se pot plimba prin stațiune, merg seara în cluburi, pentru că stațiunea era și este renumită pentru distracția de care tinerii aveau parte aici.

 

 

Desigur că cei care își doresc totuși să înoate, avem aici piscine acoperite, care sunt oricând la dispoziția turiștilor”, a declarat Maria Chirea, proprietara unei pensiuni din stațiunea Costinești.

 

 

Hotelierii și proprietarii de pensiuni pregătesc acum pachetele pentru Crăciun și Revelion, când mii de turiști preferă să își facă sărbătorile departe de agitația orașului.

 

 

De asemenea, trebuie precizat faptul că agențiile de turism sunt deja foarte căutate pentru pachetele pe care le oferă în următorul sezon estival. Cu cât acestea sunt achiziționate mai repede, cu atât reducerile aplicate sunt mai mari.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with