Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CANOTAJ

Medalii de aur pentru România la Campionatele Europene de Canotaj din Szeged

Medalii de aur pentru România la Campionatele Europene de Canotaj din Szeged
Delegația României la Campionatul European de Canotaj de la Szeged a obținut primele trei medalii. Canotorii români au câștigat o medalie de aur, una de argint și una de bronz. Duminică, alte 8 echipaje evoluează în finalele competiției.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duminică, România a excelat la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged, adjudecându-și două medalii de aur. Echipajul masculin de dublu vâsle, format din Andrei Cornea și Marian Enache, a dominat cursa de la început până la sfârșit, aducând prima medalie de aur masculină pentru România la această ediție a campionatelor.

 

De asemenea, echipajul feminin de dublu rame, alcătuit din Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel, a obținut aurul în finala probei lor, conform Federației Române de Canotaj (FRC). Alte rezultate notabile ale echipei române includ medalia de bronz câștigată de echipajul de dublu vâsle feminin, Simona Radiș și Ancuța Bodnar, și medalia de argint a echipajului masculin de dublu rame, Florin Arteni și Florin Lehaci.

 

 

 

Taguri:  românia,  canotaj, campionatele europene, szeged, medalii de aur,  sportivi romani, aur, medalii, europene, echipaj,

 

 

 

Citește și:

 

CANOTAJ, EUROPENE: Românii au obţinut 8 medalii de aur la Under 23

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

La mulți ani Feri Szabo!

Asculta acest articol În 28 mai, antrenorul de lupte Ferenc Szabo împlinește frumoasa vârstă de 60 de ani. A început