Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Medicul Nicolae Dumuţa face câteva recomandări celor care sărbătoresc Paştele Catolic

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Iată-ne în ajunul Paştelui catolic şi reformat, sărbătoare mult aşteptată de creştinii din aceste confesiuni religioase.

Cum de pe masa acestei sărbători nu lipsesc, potrivit tradiţiei, o serie de preparate pe bază de carne, dar şi de ouă, înţelegând aici o serie de prăjituri, este nevoie de cumpătare, dar sunt necesare şi câteva sfaturi din partea specialiştilor.

Având în vedere faptul că majoritatea delicatesurilor culinare se prepară folosind carne de porc, de vită, de viţel şi de miel, iar cei cu bani mai puţin consumă pasăre, am considerat util un dialog pe tema acestor preparate, mai ales cu referire la locurile din care ingredientele provin. În acest scop l-am invitat în studiourile Informaţia TV, pe medicul veterinar dr. Nicolae Dumuţa, directorul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor – DSVSA Satu Mare, în cadrul emisiunii „Viaţa la ţară”, difuzată azi, 3 aprilie de la ora 10.00 și 20.00 şi redifuzată duminică, de la orele 13.00 și 20.00.

Este de dorit să urmaţi sfaturile invitatului în emisiune.

Dorim “Sărbători fericite!” celor care sărbătoresc Paştele catolic şi reformat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns