Image 1
Image 2

EVENIMENT TRAGIC

Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani

Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani
Într-o declarație, Palatul Buckingham anunță faptul că, Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabrielle Kingston, a murit la vârsta de 45 de ani.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vestea că un văr mai îndepărtat al Prinţului William, un bărbat în floarea vârstei şi foarte bogat, un finanțist pe nume Thomas Kingston, care era căsătorit cu Lady Gabriella Windsor, fiica Prinţului şi Prinţesei de Kent a decedat i-a lăsat pe toți cu gurile căscate.

 

Thomas Kingston a intrat în rândul Familiei Regale după ce s-a căsătorit cu Lady Gabriella Windsor, în anul 2019. Nici nu au apucat să se bucure prea mult de mariajul lor, căci Thomas Kingston a avut un sfârșit tragic, la numai 45 de ani. Acesta a fost găsit mort la o adresă din Cotswolds, duminică seara, după ora 18.00.  Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului la scurt timp, dar totul a fost în zadar.

 

 

Ginerele prinţilor de Kent şi Lady Gabriella nu dădea semne că ar avea vreo problemă, ba chiar fuseseră văzuţi împreună la un eveniment ce a avut loc miercurea trecută, pe data de 14 februarie 2024, la Galeria Națională din Londra. Iar vara trecută au făcut senzaţie la Ascot, când au urmărit cursele de cai alături de Regele Charles şi Regina Camilla, chiar din loja regală.

 

Văduva sa, Lady Gabriella, i-a adus marți seară un omagiu soțului ei, descriindu-l drept un ,,om excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut”. Moartea sa tragică a fost descrisă ca fiind un ‘mare șoc pentru întreaga familie’. „Vestea sfâșietoare a aruncat Familia Regală în doliu, Regele Charles și Regina Camilla trimițând ‘cele mai sincere gânduri și rugăciuni’ lui Lady Kingston, cunoscută sub numele de Ella, și familiei domnului Kingston”, se arată în comunicat.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns