Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

EXAMEN DE BACALAUREAT

Ministerul Educației impune activități metodice, până pe 19 aprilie, cu profesorii de discipline de examen

Ministerul Educației impune activități metodice, până pe 19 aprilie, cu profesorii de discipline de examen
Până pe 19 aprilie, inspectorii care coordonează disciplinele pentru examenul național de Bacalaureat vor organiza activități metodice cu profesorii de discipline de examen, ....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

…. potrivit unei adrese a Ministerului Educației, document obținut de Edupedu.ro. Conform sursei citate, au prioritate cei care au elevi cu media notelor sub 6 la simularea examenului de Bacalaureat 2024. De menționat este că nota Ministerului Educației vine după ce rezultatele de la simulare au fost transmise pe 15 martie.

 

 

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 534/DGIP/08.04.2024. Elevii din ultimul an de liceu termină cursurile pe 7 iunie 2024, potrivit structurii anului școlar 2023-2024.

 

 

„II. Inspectoratele şcolare județene, în urma colectării datelor de la unitățile de învăţământ de nivel liceal, pe baza analizei rezultatelor la nivel de județ și ținând cont de factorii specifici de influență, inițiază următoarele demersuri: – organizarea de activităţi metodice/webinarii de către inspectorii care coordonează disciplinele pentru examenul național de bacalaureat cu profesorii de discipline de examen, cu prioritate pentru profesorii care au în clasele a XII-a/a XIII-a elevi cu media notelor sub 6 la simularea probelor scrise, Bacalaureat 2024: – tematica activităților metodice/ webinariilor va cuprinde: prezentarea unor planuri de intervenție pentru exemplificarea de activități remediale corelate cu dezvoltarea competențelor care necesită îmbunătățire, consiliere pentru situații particulare. Termen: interval 09.04-19.04.2024”

 

CITEȘTE ȘI:

 

BACALAUREAT ÎN SATU MARE: 316 elevi s-au înscris pentru proba de limba română

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

EXPOZIȚIE LA FILARMONICĂ

Documente și instrumente care “vorbesc” despre un secol de viață muzicală sătmăreană

Vernisajul expoziției „Un secol de viață muzicală sătmăreană” în parteneriat cu Muzeul Judetean Satu Mare a avut loc în holul Filarmonicii de Stat Dinu Lipatti. 

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now