Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

FONDURI ÎNVĂȚĂMÂNT

Ministrul Educației: în acest an se va rezolva problema şcolilor cu WC în curte

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a declarat marţi, că în acest an „vom rezolva problema şcolilor cu grup sanitar în curte”, dacă autoritățile locale „se mobilizează”,...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

… ea precizând că sunt alocate fonduri în bugetul Ministerului Educaţiei de aproximativ 30 de milioane de lei, care acoperă în mare măsură cele sub 200 de unităţi de învăţământ care au grupul sanitar în curte.

„Anul acesta avem alocate fonduri în bugetul Ministerului Educaţiei de aproximativ 30 de milioane de lei, ceea ce acoperă în mare măsură cele sub 200 de unităţi de învăţământ care au grupul sanitar în curte.
Vorbim despre un procent de sub 10% faţă de ce aveam acum câţiva ani”, a declarat ministrul Educaţiei, Ligia Deca, la Piteşti, conform News.ro.

 

Ea a arătat că, anual, procentul şcolilor cu grup sanitar în curte a scăzut iar progresul a fost unul constant.
„Ne aflăm acum la sub 10% faţă de ce aveam în 20218-2019. Dacă autorităţile publice locale se mobilizează pentru a accesa aceşti bani, eu cred că în acest an vom rezolva problema şcolilor cu grup sanitar în curte. Nu putem să facem noi aceste lucrări pentru a aduce grupuri sanitare în incinta şcolilor”, a mai spus ministrul.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with