Image 1
Image 2

TRAGEDIE ÎN GALAȚI

Morți și microbuz rupt în două într-un accident

Luni, 13 noiembrie 2023, un tragic accident rutier a șocat județul Galați, declanșând intervenția de urgență și generând un bilanț tragic.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un microbuz a fost implicat într-un accident violent la intrarea în comuna Independența pe DN25, drumul care leagă Galați de Tecuci. Autoritățile au fost forțate să activeze planul roșu de intervenție, iar operațiunile de salvare sunt în desfășurare.

 

Potrivit ultimelor informații transmise de Poliția Rutieră, accidentul s-a produs în jurul orei 7:05 dimineața și a fost de o gravitate extremă. Un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism, rezultând în decesul a trei persoane și rănirea gravă a altor opt. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost proiectat într-un gard de pe marginea șoselei, rupându-se în două bucăți.

 

Una dintre victimele rănite se află în stare de prindere în vehicul și necesită intervenția specializată a echipajelor de salvare. La locul accidentului, intervin șase ambulanțe de la Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) și Ambulanța Galați, alături de autospeciale de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Galați.

 

Circulația în zonă este complet blocată, iar autoritățile fac apel la șoferi să evite zona și să caute rute alternative.

FOTO: DRDP

 

CITEȘTE ȘI:

Polițist, lovit cu toporul în cap

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

CONFLICTE

Tensiuni între Rusia și Finlanda

Președintele rus Vladimir Putin a avertizat cu privire la „probleme” nespecificate cu Finlanda și a declarat că a ordonat crearea unui nou district militar în regiunile de graniță cu țara nordică.