Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

INCIDENT ȘOCANT

Polițist, lovit cu toporul în cap

masina politie
O intervenție aparent obișnuită pentru polițiștii s-a transformat într-un incident șocant.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Duminică seară,  un polițist a fost lovit cu un topor în cap de un bărbat recalcitrant. Anterior acesta și-a agresat soția.

 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, agresiunea a avut loc la domiciliul unui bărbat în vârstă de 53 de ani. Acesta ar fi avut o altercație violentă cu soția sa, în urma căreia femeia a ajuns la spital cu mai multe leziuni. Când polițiștii au intervenit la adresa indicată, situația a luat o turnură periculoasă.

 

 

În timpul intervenției, bărbatul recalcitrant, în vârstă de 53 de ani, a refuzat să coopereze cu forțele de ordine. Mai mult, acesta a ieșit pe stradă și a încercat să îi atace pe polițiști cu un obiect tăietor, mai precis, cu un topor. În timp ce agresorul își manifesta furia, a produs distrugeri serioase autospecialei de poliție și a lovit unul dintre polițiști în zona capului.

 

 

Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 53 de ani, iar, din primele verificări, a reieşit faptul că acesta ar fi avut o altercaţie cu soţia sa, de 53 de ani, care s-a deplasat la o unitate medicală, având mai multe leziuni posibil produse în urma altercaţiei. În cadrul intervenţiei, bărbatul de 53 de ani a devenit recalcitrant, nu a colaborat cu poliţiştii, iar, la un moment dat, ar fi ieşit pe stradă, încercând să îi lovească pe aceştia cu un obiect tăietor (topor – n.r.)“, IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

 

 

Forțele de ordine au reacționat rapid, reușind să-l imobilizeze pe agresor și să-l ducă la spital pentru investigații amănunțite.

 

Polițistul rănit necesitată îngrijiri medicale de specialitate.

 

 

În prezent, polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru ultraj, violență în familie și distrugere.

 

CITEȘTE ȘI;Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with