Image 1
Image 2
Acasa

FOTBAL, LIGA 1

Nu s-au încheiat transferurile la FCSB! Noul nume

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, se pregăteşte să aducă un jucător de marcă în echipa sa, încercând să ţină totul secret.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cu toate acestea, presa din Africa de Sud a dezvăluit numele jucătorului şi detalii despre transfer într-un material recent.

Potrivit ziariştilor sud-africani, primul fotbalist care ar putea să-i urmeze lui Ngezana în România este Reeve Peter Frosler, un jucător de la Kaizer Chiefs.

Frosler, în vârstă de 25 de ani, este iniţial un fundaş dreapta, dar poate evolua şi pe banda stângă la nevoie. Acesta a avut apariţii în toate selecţionatele de tineret ale Africii de Sud şi a debutat pentru echipa naţională în 2018, bifând până acum 4 apariţii.

Transferul lui Frosler la FCSB este aşteptat să aducă o îmbunătăţire semnificativă în linia defensivă a echipei şi să ofere mai multe opţiuni pe partea dreaptă şi stângă a terenului. Fanii FCSB aşteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe Reeve Peter Frosler în acţiune pe terenurile din România.

Reeve Frosler a jucat doar în Africa de Sud, pentru Bidvest Wits şi Kaizer Chiefs. În tricoul acesteia din urmă a adunat 120 de partide, în care a marcat două goluri şi a oferit 8 pase decisive, iar până nu demult a fost titular incontestabil. Reeve Frosler este de 950.000 de euro, conform Transfermarkt.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with