Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

EXCLUSIV FOTO

O adolescentă a fost bătută crunt de mai multe fete pe o stradă din Baia Mare

Imagini greu de urmărit au fost filmate pe o stradă din municipiul Baia Mare noaptea trecută.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Pe imagini se vede cum în zona unei stații de autobuz o adolescente este luată la pumni de mai multe tinere.

 

Imaginile arată cum victima este lovită cu pumnii și picioarele de cel puțin trei persoane, de sex feminin cel mai probabil. În timp ce victima este lovită și trasă de păr alte persoane stau și se uită fără să intervină.

 

Conform informațiilor oficiale în cursul serii de ieri la sediul Poliției Municipiului Baia Mare s-a prezentat victima însoțită de tatăl ei unde au depus plângere.

 

Polițiștii băimăreni fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt și pentru identificarea și tragerea la răspundere a celor vinovați. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe.

 

vom reveni

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

DROGAȚI LA VOLAN

Polițiștii i-au depistat în trafic

Pe drumurile din Maramureș continuă să conducă șoferi care au consumat substanțe psihoactive. Din fericire, unii sunt prinși de lucrătorii poliției, la controalele din trafic. Un astfel de caz a avut loc în 4 noiembrie, în jurul orei 22.00, când polițiștii Serviciului Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autoturism, care circula pe strada Olarilor, dinspre strada Simion Bărnuțiu, către strada Horea.