Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

O şoferiţă din Satu Mare s-a simţit “vânată” de poliţişti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Joi, 13 februarie, o tânără din muncipiul Satu Mare a dorit să aducă la cunoștința cetățenilor prin intermediul cotidianului nostru întâmplarea de care a avut parte în trafic miercuri seară. Tânăra spune că în timp ce s-a deplasat pe drumul dintre Botiz și Satu Mare, accidental, pentru câteva secunde, a pornit faza lungă.

A oprit-o și și-a continuat drumul regulamentar spre reședința de județ. În aproprierea stației Petrom de pe strada Botizului aceasta a fost trasă pe dreapta de un echipaj de poliție ce venea de ceva vreme în urma ei. Tânăra M.T. susține că motivul invocat de polițiști atunci când au oprit-o a fost că i-a orbit cu faza lungă. Aceasta le-a spus că regretă și că nu a fost ceva intenționat. Nu a fost suficient pentru agenții de poliție, care au legitimat-o, au cerut actele mașinii, i-au verificat sistemul de lumini, trusa medicală, stingător, triunghiuri reflectorizante, în ideea de a găsi ceva de care să se lege. Tânăra este revoltată de cum au acționat polițiștii și consideră că a fost vânată de ei fiindcă le-a dat din greșeală faza lungă. Altfel nu își explică de ce s-au întors din drumul lor și au mers o bună bucată de timp în urma ei până au prins momentul oportun să o oprească. Tânăra a spus că a fost amendată cu 145 de lei fiindcă un stop îi era defect și că agentul de poliție i-a spus că totuși a fost indulgent și că dacă o amenda pentru toate neregulile amenda ar fi fost mai scumpă decât mașina. Tânăra spune că va plăti amenda, însă simte că a fost vânată de polițiști care au vrut să demonstreze că ei sunt șefi și nimeni nu le dă lor fază lungă, nici măcar din greșeală, și nu rămâne nepedepsit.

Ciornă automată

8 comentarii

  1. Stimate *Idiot**din cite se pare chiar esti un idiot notoriu dar mai mult ca sigur esti si cel prins in cabina de proba dintr-un mall din Cluj frecind p….a si incercci acuma sa te scoti Dar cum esti un prost militian cu ceva diplome si grade cumparate de tata-tau, ca scoala se vede de la distanta ca n-ai facut ,incerci sa te dai mare Nu tine, mai bine interneazate sau ia-ti pilulele

  2. si eu am fost urmarit de politie doar pentru simplu motiv ca am intrat deodata in intersectia noua de langa mall , eu eram pe banda dreapta dar am iesit primul . Am fost urmarit pana in cartierul M16 unde mi-a facut semne din spate cu luminile sa ma opresc. Motivul pentru care am iesit primul din intersectie e ca dansii se plimbau cu cel mult 15 la ora.Cand m-a oprit , m-a purecat la faruri ,stopuri pana a gasit un bec care nu functiona .Nu era ars, se pare ca nu facea contact, am rectificat problema pe loc, cu o lovitura in stop. am primit doar avertisment. Dar ideea sa fi urmarit pe drum si sa astepti sa faca o greseala soferul, iar daca nu face sa il opresti fortat , nu mi se pare corect. Eram cu copilul in masina, era speriat , nu stia de ce suntem urmariti. Azi te urmaresc ca niste cowboy, maine dau la laba’n mall! asta e Romania

  3. Amenda simbolica,…., tanara a gresit incontestabil !, Regulamentul este Regulament si trebe respectat !. Alta data sa conduca mai atent respectand Regulamentul !. Politistii si-au facut datoria chiar si cu multa indulgenta !.( probabil nici cu restul controlate nu era in regula !, tanara n-are ce comenta !!!.)

Lasă un răspuns

Connect with