Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

HANDBAL

O victorie și o înfrângere pentru handbalistele junioare de la CSM Olimpia

În weekend a avut loc prima etapă din acest an din cadrul Campionatului Național de junioare la handbal feminin, competiție în care Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare are înscrise două echipe la două categorii de vârstă diferite.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

La junioare II, în Seria G acampionatului, CSM Olimpia (antrenor Ciprian Mărieș) a învins, în deplasare, pe ACS Arieșul Turda, scor 39-17(20-8). Cele mai bune marcatoare al echipei sătmărene au fost Mara Marghitaș și Lara Sarca cu 8, respectiv 7 goluri, evoluții excelente au avut și Maribel Filimon (6 goluri din 6 aruncări), Iulia Paicu (5/5), Ariana Ionescu (3/3), György Natália (3/3) și Miriam Bumbuc (3/3).

 

Cu această victorie CSM Olimpia își păstrează locul 3 în clasamentul seriei, fiind la 5 puncte distanță în spatele liderului Gloria Bistrița-Năsăud, și doa la 1 punct de locul 2 ocupat CS Marta Baia Mare.
Duminică fetele noastre vor merge la Bistrița pentru derby-ul etapei.
Echipa de junioare III, antrenată de Kibédi Albert, Nagy Flórián și Lucaci Dénes, a avut o deplasare dificilă la Ocna Șugatag, unde au avut de jucat cu formația de pe locul 4 din Seria K a campionatului, ACS HC Bizău. Sătmărencele au condus la pauză cu 10-9, dar gazdeșe au dominat în partea a doua și au câștigat cu 24-20.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

SPORT

Elisabeta Lipă, nemulțumită

Într-o analiză a activității de performanță,  Elisabeta Lipă, preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport a declarat că anul 2023 a fost unul dezamăgitor pentru sportul din România.

FOTBAL

FIFA amână schimbarea unor legi

În urma unor litigii aprinse inițiate de agenți și firme de impresariat sportiv, Biroul Consiliului FIFA a decis să suspende temporar, la nivel mondial, noul Regulament FIFA pentru agenții din fotbal (FIFA Football Agents Regulation – FFAR).