Image 1
Image 2

SPERANȚĂ DE SOLUȚIONARE

Opt cetățeni în audiențe la prefectul Radu Roca

Prefectul județului Satu Mare, Tiberiu Radu Roca, a reluat audiențele cu cetățenii. În cadrul celei mai recente sesiuni, s-au prezentat opt locuitori ai județului, cu diferite probleme.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Este vorba despre gestionarea problemelor de către comisii locale de fond funciar, gospodăririrea localităților, respectiv furnizarea serviciilor de utilități publice.

 

 

În urma discuțiilor și a situațiilor prezentate de cei opt cetățeni, prefectul Radu Roca și secretarul general, Cosmin Dorle, au stabilit măsurile ce trebuiesc luate cu privire la fiecare caz în parte, respectiv verificare instituțională, sesizarea autorității publice și precizări legislative.

 

 

De asemenea au propus în două cazuri soluții cu privire la modalitatea de rezolvare a problemelor.

Trebuie amintit faptul că cetățenii cu probleme se pot înscrie în audiențe la Instituția Prefectului județul Satu Mare.

 

 

Prefectul Radu Tiberiu Roca acordă audiențe conform următorului program: zilnic de la orele 9:00 – 10:00, la sediul Instituției Prefectului, situat la următoarea adresă: strada Alexandru Ioan Cuza, numărul 11, Municipiul Satu Mare.

 

 

Pentru înscrierea în audiență, cetățenii din județul Satu Mare sunt rugați să completeze formularul electronic pus la dispoziția lor, pe site-ul instituției.

 

 

Data și ora la care sunteți programat va fi comunicată pe adresa de e-mail completată în formular. Alternativ, înscrierea în audiență se face și în temeiul unei cereri scrise, telefonic sau la adresa de e-mail a instituției.

 

 

Înscrierea pentru audiențe se face până luni, pentru audiențe la prefect, respectiv până miercuri, pentru audiențe la subprefect, între orele 8:00 – 16:30, la Compartimentul Relații cu publicul / Registratură, persoană de contact dl. Găzdac Florian – tel. 0261 713120.

 

 

Petiții se pot trimite la adresa de e-mail: [email protected].”, se arată pe pagina Instituției Prefectului Județului Satu Mare.

Mai multe detalii puteți obține accesând linkul următor: https://sm.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/audiente/.

 

Citește și:

Pentru că nu li se rezolvă problemele, tot mai puțini sătmăreni merg în audiențe la Prefectură

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with