Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ASCENSIUNEA CĂRȚILOR AUDIO

Opțiunea preferată a românilor pentru accesarea literaturii

Opțiunea preferată a românilor pentru accesarea literaturii
Această creștere a popularității cărților audio reflectă dorința tot mai mare a oamenilor de a accesa literatura într-un mod convenabil și accesibil.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cărțile în format audio devin din ce în ce mai populare printre români, atrăgând un număr tot mai mare de ascultători și platforme care oferă opere literare narate. Platformele românești, precum AudioTribe și Voxa, oferă colecții mari de cărți în limba română, inclusiv titluri exclusiviste precum “Dune”.

Aceste aplicații oferă o varietate de cărți, de la dezvoltare personală la cele mai populare cărți de pe rafturile librăriilor. În plus, platforme internaționale precum Audible și Kobo sunt tot mai accesate de către români, oferind o gamă largă de audiobook-uri și e-book-uri în limba română și în alte limbi.

Optând pentru abonamente sau achiziții individuale, utilizatorii pot avea acces nelimitat la cărți și fișierele rămân în posesia lor chiar și după terminarea abonamentului. Această creștere a popularității cărților audio reflectă dorința tot mai mare a oamenilor de a accesa literatura într-un mod convenabil și accesibil.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns