Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

PE BUNĂ DREPTATE!

Oșenii se plâng că nici anul acesta nu este funcțională pârtia de la Luna Șes

Pârtia de schi de la Luna Șes are peste 35 de ani de când este în construcție și amenajare. Cert este că cele 15 milioane de euro investite în obiectiv nu produc bani pentru bugetul local al orașului Negrești-Oaș nici la ora actuală.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 

Ba mai mult, curge cu promisiuni electorale încă de pe acum, însă și acest sezon de schiat este ratat de turiștii doritori să vină la Luna-Șes. Cea mai mare durere este pentru oșenii și localnicii care au investit în zonă, construind pensiuni, restaurante sau chiar hoteluri, în speranța unor viitoare venituri, aduse de turiști.

 

 

Inaugurarea pârtiei ar însemna vitalizarea întregii zone a Țării Oașului, deoarece ar atrage nu doar turiști pasionați de sporturile de iarnă, ci ar însemna ca oșenii să aibă posibilitatea să-și câștige traiul la ei acasă, din închirierea spațiilor construite, deci din turism.

 

De ce nu putem schia nici anul acesta la Luna Șes?!

 

Marea întrebare este: chiar nu există posibilitatea ca acest lucru să se întâmple sau nu se dorește? După 35 de ani construire și amenajare, aceasta este întrebarea pe care și-o pune fiecare negreștean, fiecare oșan și fiecare cetățean al județului Satu Mare.

 

 

 

 

“Încă un sezon ratat la Pârtia Luna Șes din orașul Negrești Oaș.

În campania electorala din 2020 unii se lăudau cu splendoarea luminițelor de ls nocturna de la Luna Șes, considerând-o o mare realizare și promițând că în câteva luni se va schia ca în Poiana Brașov.

 

 

Doar promisiuni electorale și minciuni…

Oare nu erau buni niște bani la bugetul local din taxe și impozite dacă pârtia funcționa?

Câți bani se încasau la buget din impozite și taxe pe cabane, pensiuni, vile, turism etc. dacă decidenții erau mai competenți, mai cumpătați, furau mai puțin din chiria pe depozitarea telescaunului, din lucrările efectuate… dacă executa lucrările la pârtie un constructor competent care făcea lucrările conform proiectului?

 

 

Suntem cel mai prăpădit județ, care nu avem o pârtie de schi, nu avem casă de cultură în Negrești-Oaș, nu avem apă, canalizare și gaz în Comuna Bixad, cea mai mare comună din județ.

 

 

Oare vinovații nu au demnitatea să-și prezinte demisia pentru a fi trași la răspundere penală?“, a precizat Grigore Ghere, consilier local PSD în comuna Bixad.

 

Turismul este în floare în județul Maramureș 

 

 

Dacă în alte județe vecine precum Maramureș turismul este în floare, în județul Satu Mare de ce există această… să-i zicem “nepăsare”?

 

 

 

 

Maramureșul “profită” de orice urmă de istorie și valorifică orice căsuță din lemn, orice are iz tradițional este pus în valoare, pentru atragerea turiștilor, iar la oșeni nu se poate. Marea întrebare este: de ce?!

 

 

 

Citește și:

LUNA ŞES: Cât mai durează până se deschide pârtia?

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with