Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Palatul Copiilor Satu Mare şi-a deschis porţile cu 19 cercuri gratuite pentru copii şi tineri

Palatul Copiilor Satu Mare şi-a deschis porţile. Luni, 30 septembrie 2019, instituţia de învăţământ, prin cadrele sale didactice, a prezentat copiilor, tinerilor şi părinţilor acestora oferta educaţională a anului şcolar 2019-2020.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 

 

Palatul Copiilor Satu Mare şi-a deschis porţile. Luni, 30 septembrie 2019, instituţia de învăţământ, prin cadrele sale didactice, a prezentat copiilor, tinerilor şi părinţilor acestora oferta educaţională a anului şcolar 2019-2020.

 

 

O ofertă bogată în cercuri pentru toate gusturile. De când lumea, Palatul Copiilor a reuşit să le ofere copiilor din toate colţurile judeţului o alternativă la petrecerea timpului liber, în sensul în care copiii sunt implicaţi în activităţi care le fac plăcere şi din care învaţă şi multe lucruri noi şi interesante.

 

 

Anul şcolar anterior, aşa cum spunea directoarea instituţiei de învăţământ, au participat efectiv la cercurile oferite de Palat în jur de 1.600 de copii din tot judeţul Satu Mare. Copiii, îndrumaţi de cadrele lor didactice, au fost foarte bine pregătiţi şi au reuşit să reprezinte judeţul la diferite evenimente de la talie naţională şi internaţională, întorcându-se de fiecare dată acasă cu premii pe măsură. Cu siguranţă la fel se va întâmpla şi anul acesta.

 

 

S-au prezentat cercurile

În deschiderea noului an şcolar au fost prezentate cercurile la care vor lua parte copiii şi tinerii anul acesta. Este vorba de următoarele cercuri: Prietenii pompierilor, limba engleză, radiogoniometrie, aeromodele, dans popular, canto popular, vioară, fanfară, dans sportiv, muzică vocal-instrumentală, pian, balet, artă textilă, pictură – desen, Atelierul fanteziei, tapiserie, grafică pe calculator – fotocineclub, şah, informatică, chimie experimentală şi ecologie. Vă prezentăm şi lista cadrelor didactice care predau la Palatul Copiilor: pictură-desen cu profesoara Szemak Zsuzsa, Atelierul Fanteziei cu profesoara Mădălina Dragoş, grafică pe calculator foto cineclub cu profesoara Casiana Matei, muzică populară – canto cu profesoara Casiana Matei, dans cu profesorul Marian Sima şi vioară cu profesorul Ionuţ Rotar, informatică cu profesorii Rita Sabou, Lidia Oltean şi Constantin Oneţ, dans modern cu profesoara Adina Raţiu, tapiserie cu profesoara Virginia Pişcoran, radiogoniometrie cu profesorul Ioan Silaghi, chimie experimentală – ecologie cu profesoara Gabriela Silvăşan, cultură şi civilizaţie engleză cu profesorul Szemak Attila, Prietenii pompierilor – la grupa de băieţi cu profesorul Szemak Attila, iar la cea de fete cu profesoara Veronica Bancoş, muzică folk cu profesoara Abâna Zaharie, chitară, aeromodele cu profesorul Gheorghe Mastan, şah cu profesorul Mircea Sălăjan, pian cu profesoara Mariana Moga, artă textilă cu profesoara Lucica Moldovan, fanfară cu profesoara Iulia Golban – instrumente de suflat.

 

 

Cursurile au loc zilnic pe parcursul săptămânii de lucru

În fiecare sală de clasă de la Palatul Copiilor, profesorii îndrumători au discutat pe parcursul întregii zile despre cum e dotat cercul, ce anume se învaţă la el. Practic, aşa cum ne spunea şi directoarea unităţii şcolare, cursurile au loc zilnic pe parcursul săptămânii de lucru de la ora 13 la 20, fiind adaptate ca orar programului copiilor. Printre cele mai solicitate cercuri se numără cel de dans, cercul de muzică populară, de pictură sau aeromodele. Munca la clasă începe de marţi, 1 octombrie, dar părinţii trebuie să ştie că în continuare se fac înscrieri la cercurile gratuite de la Palatul Copiilor la sediul instituţiei de pe Bulevardul Traian nr. 23.

 

 

Mai multe informaţii se pot obţine pe site-ul Palatului, www.palatulcopiilorsatumare.ro sau la numărul de telefon 0361.802.171.

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

STÂNA, SOCONZEL, CUȚA

Slujbe de comemorare la mormintele unor eroi

Programul ”Comemorarea eroilor neamului în județul Satu Mare”, coordonat de Instituția Prefectului, derulat de asociațiile de rezerviști militari din MAI, MApN și SRI, în parteneriat cu Muzeul Județean Satu Mare, Direcția Județeană pentru Cultură Satu Mare și UAT – uri din județ, a continuat, joi 19 octombrie, în comuna Socond.