Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Pensionarii sunt nemultumiti ca nu li se indeplinesc cererile

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Presedintele AJP, Mircea Marian, prefectul Cristian Sasu, Ramona Antonescu si Ioana Tulbu la sedinta cu pensionarii
Presedintele AJP, Mircea Marian, prefectul Cristian Sasu, Ramona Antonescu si Ioana Tulbu la sedinta cu pensionarii

Prima sedinta a noului prefect cu Comitetul Varstnicilor a fost pe alocuri tensionata

Miercuri, 25 aprilie, incepand cu ora 9, in Sala mica de sedinte a prefecturii a avut loc prima sedinta de Comitet Consultativ de Dialog Civic pentru Persoanele Varstnice (CCDCPV), sau mai pe scurt, Consilliul Judetean al Pensionarilor (CJP), cu noul prefect, Cristian Sasu.

 

 

Pe alocuri, sedinta a fost tensionata, cu replici pe ton mai ridicat decat cel normal. :i asta din cauza ca prefectul a incercat sa fie expeditiv, adica sa se discute mai putin iar dansul sa vina, la urmatoarea intalnire, cu raspunsuri concerete la problemele ridcate, iar reprezentantii pensionarilor au abordat aspecte discutate in sedinte de ani de zile si nerezolvate nici pana azi, ceea ce ii nemultumeste.

Prefectul a fost secondat de Ramona Antonescu, sef serviciu si Ioana Tulbu, secretara comitetului. Varstnicii au fost reprezentati de presedintele Asociatiei Judetene a Pensionarilor (AJP), Mircea Marian, presedintele Veteranilor de Razboi, col. (r) Nicolae Codrean, presedintele Asociatiei militarilor, col (r) Mireca Blideran, cel al Asociatiei din SRI, Voicu :ichet, col. (r) Radu Olah si alti membri ai conducerilor asociatiilor componente ale AJP, ce s-au constituit in CJP.

La ordinea de zi au fost 4 puncte si anume< 1. Reluarea discutiei privind gratuitatea pe mijloacele de transport in comun> 2. Prezentarea motivelor cresterii costurilor colectarii deseurilor menajere> 3. Prezentarea motivelor cresterii costurilor la energia electrica si gaz> 4. Solutia deschiderii unui punct alimentar in :trandul din incinta Taberelor scolare.

 Puteti citi continuarea in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns