Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Peste 2.900 pachete de ţigări au fost confiscate la Halmeu

Peste 2.900 pachete cu țigări de proveniență ucraineană au fost confiscate sâmbătă, la Halmeu. De asemenea au fost indisponibilizate două autovehicule. Un tânăr din Ungaria şi un bărbat din Serbiau au fost sancţionaţi contravenţional.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Peste 2.900 pachete cu țigări de proveniență ucraineană au fost confiscate sâmbătă, la Halmeu. De asemenea au fost indisponibilizate două autovehicule.  Un tânăr din Ungaria şi un bărbat din Serbiau au fost sancţionaţi contravenţional. 

 În data de 30 septembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, S.G., cetățean maghiar, în vârstă de 23 ani, din Ungaria. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Ungaria. La controlul amănunţit au fost descoperite 990 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. 

“Ţigările, în valoare de 4.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul Volkswagen, a fost indisponibilizat de către organele vamale până la plata amenzii.

Tot în PTF Halmeu, s-a prezentat pentru a intra în ţară M.N, cetățean sârb, în vârstă de 53 ani, conducând un automarfar marca Scania, înmatriculat în Serbia.

La controlul efectuat asupra automarfarului, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, în lada laterală, cantitatea de 1.940 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Şi în acest caz, bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar vehiculul a fost indisponibilizat de către organele vamale până la plata amenzii.

Totodată, țigările în valoare de 8.700 lei au fost ridicate în vederea confiscării.” se arată într+un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

7 permise de conducere au fost retinute intr-o singura zi

7 permise de conducere au fost retinute in vederea suspendarii. Duminica, politistii din intreg judetul au continuat actiunile de supraveghere a traficului, menite a preveni producerea de evenimente rutiere, sanctionand abaterile constatate.