Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Peștii trebuie să fie prudenți

Ne aflăm în zodia Săgetător.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC: Dedică mai mult timp dialogului interior, meditațiilor în locuri sfinte sau participării la seminare pe teme spirituale. Sunt momente excelente pentru activități personale care să te apropie de divinitate. Chiar daca alții te îmbie să te alaturi în disctractii și aventuri, fii ferm și urmează-ți vocea interioara. Te vei simți mult mai bine în singurătate.

 

 

TAUR: Prietenii și persoanele din anturajul profesional te vor ajuta să vezi vezi situațiile în care ești implicat dintr-o noua perspectiva. Chiar daca, la prima vedere ești nemulțumit de cele aflate, daca ai să te gândești atent, în tihna vei observa că de fapt sfaturile și informațiile primite sunt în avantajul tău. Pe de alta parte, detașează-te de forfota cotidiana și odihnește-te mai mult.

 

 

GEMENI: Participarea la evenimente sociale te poate obosi mult. Pe lângă faptul că trebuie să te prezinți onorabil, să iți alegi cuvintele și gesturile cu grija vor apărea și provocări din partea celorlalți, unele pornind de la fleacuri. Figurile autoritare din preajma ta iți vor oferi sfaturi utile vizavi de felul în care relaționezi în plan socio-profesional.

 

 

RAC: Datorita unor probleme de sănătate este posibil să anulezi o călătorie sau un seminar la care doreai să participi. Activitățile care presupun efort fizic, mental și discuțiile cu multa lume sunt dificil de desfășurat, așa încât fii prudent și cât mai discret. Pe de alta parte, sunt momente bune pentru a-ți revizui filozofia de viață și a lectura cărți valoroase.

 

 

LEU: Revin în discuție cheltuielile comune cu cei dragi vizavi de distracții, dar și pe aspecte de genul facturi, taxe, bunuri patrimoniale. Posibil să fii nemulțumit de faptul că trebuie redus drastic bugetul personal, ba chiar s-ar putea să fii nevoit să plătești daune de pe urma celor apropiați din economiile sau veniturile tale. Însă, rezerva-ți momente pentru meditații interioare.

 

 

FECIOARĂ: Din nou răsturnări de situație în relațiile parteneriale. Pe de o parte, colaboratorii iți cer sprijinul în treburile profesionale. Iar pe de alta parte, partenerul de viață sau rudele iți reproșează faptul că petreci prea puțin timp cu ei, neglijandu-ți totodată îndatoririle domestice. Sunt momente bune pentru a pune la punct relațiile cu ceilalți.

 

 

BALAN|Ă: Este bine să-ți finalizezi treburile de rutina, atât în plan personal, cât și în cel profesional. Alcătuiește planuri în acest sens, astfel încât în următoarele patru săptămâni să-ți fie comod să desfășori activitățile programate. Fereste-te de excese și de a vorbi prea mult despre tine și intențiile tale. Relaxează-te alături de partenerul de viață sau de rudele dragi.

 

 

SCORPION: Ziua iți aduce aminte despre iubirile din trecut și astfel vei face tot soiul de scenarii despre cum ar fi fost daca și cu parca. A face comparații intre atunci și acum este o idee nepotrivita, deoarece acum nevoile tale afective sunt cu totul altele și chiar personalitatea ta este mult schimbata. Fii îngăduitor cu tine însuti și iubește-te așa cum ești!

 

 

SĂGETĂTOR: Relaxează-te acasă, alaturi de membrii familiei. Sunt momente bune pentru a stabili planuri comune de viitor, pentru a primi și oferi sfaturi, pentru a face vizite rudelor sau a primi la tine acasă rude. Folosește-ți forță, generozitatea, strălucirea și creează un mediu ambiant plăcut, liniștit, amuzant pentru țoață lumea.

 

 

CAPRICORN: O zi potrivită pentru a te gândi la planuri de viitor, la felul în care ar fi bine să iți modelezi personalitatea și felul de a gândi. Foarte posibil să gesesti pe cineva de încredere în anturajul apropiat cu care să dezbați toate acestea într-un mod foarte serios și cu efecte pe termen lung. Ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești strictul necesar.

 

 

VĂRSĂTOR: Sunt posibile discuții importante pe tema veniturilor tale din activitatea desfășurată la un loc de munca, cu persoane din anturajul profesional. Se pare că iți vor creste cheltuielile fie pe programe, cursuri de calificare, formare, perfecționare, fie pentru a achiziționă mijloace materiale care să te ajute în rezolvarea sarcinilor de lucru de la serviciu.

 

 

PEȘTI: Se pare că pentru astăzi, tu ți-ai planificat anumite activități strict personale, însă ceilalți iți vor propune cu totul altceva. Este posibil să fii nevoit să urmezi propunerile altora, fie din obligație, fie pur simplu să îi mulțumești pe cei dragi. Fii prudent și evita să ieși prea mult în evidenta. Cu puțin efort iți vă rămâne suficient timp și pentru a-ți îndeplini dorințele tale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 09.09 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ