Image 1
Image 2

REVELION

Petardele au făcut victime copii în Satu Mare

În noaptea de Revelion, între orele 31 decembrie 2023, 16:00, și 1 ianuarie 2024, 7:00, Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Satu Mare a primit un număr neașteptat de incidente tragice, cauzate de petarde.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Trei copii, cu vârstele cuprinse între 5 și 12 ani, au suferit diverse răni.

 

Primul caz a fost înregistrat la ora 1:46, când un copil de 12 ani a fost adus la UPU cu arsuri de gradul 1 la ambele mâini, ca urmare a unei explozii de petardă. Victima a fost transferată la compartimentul arși pentru a primi tratamentul necesar.

 

Al doilea caz, înregistrat la ora 2:46, a implicat un copil de 9 ani cu arsuri de gradul 2 la mâna dreaptă. Deși rănile au fost serioase, copilul a primit tratament de prim ajutor și nu a fost necesară internarea sa.

 

Cel de-al treilea caz a avut loc imediat după ora 3:00 și a implicat un copil de 5 ani cu arsuri oculare. Din fericire, rănile nu au fost atât de grave încât să necesite internare, iar micuțul a primit tratament de prim ajutor.

 

Astfel de evenimente nefericite subliniază importanța educației și conștientizării cu privire la pericolele legate de petarde și alte dispozitive pirotehnice.

 

CITEȘTE ȘI: Mani Gyenes a plecat în Arabia Saudită pentru cel mai dur Dakar

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with