Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

FOTBAL, LIGA 1

Pierdere importantă pentru FCSB după meciul cu Dinamo

Alexandru Băluţă, mijlocaşul echipei FCSB, va fi indisponibil pentru meciul din etapa a 18-a a Superligii împotriva Oţelului Galaţi. Jucătorul a primit cartonaşul galben în timpul derby-ului tensionat cu Dinamo, câștigat de către echipa sa cu scorul de 1-0.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Băluţă, care a sosit în această vară la FCSB după ce s-a despărţit de Puskas Akademia, a acumulat al patrulea avertisment în acest sezon, fapt ce îl va forţa să rateze următoarea confruntare ce va avea loc duminică, 3 decembrie, pe Arena Naţională.

 

În ciuda prestaţiei sale ca titular în meciul cu Dinamo, Băluţă nu a reuşit să se remarce în mod deosebit. Statisticile sale în Superligă reflectă un gol şi o pasă de gol în cele 13 apariţii în campionat, iar în Cupa României a reuşit să înscrie încă o dată, chiar împotriva echipei Oţelul Galaţi.

 

La vârsta de 30 de ani, mijlocaşul are o cotă de 700.000 de euro, conform evaluării făcute de Transfermarkt. Această absenţă importantă va pune la încercare strategia antrenorului și va deschide oportunităţi pentru alţi jucători să-şi dovedească valoarea pe teren.

 

În timp ce fanii aşteaptă cu nerăbdare evoluţia echipei lor în această partidă crucială, întrebările cu privire la cine va ocupa locul lăsat vacant de Băluţă şi cum va influenţa absenţa sa din mijlocul terenului strategia echipei rămân deocamdată fără răspuns.

 

CITEȘTE ȘI:

Dragul de Răducioiu s-a supărat pe Coman pentru că a zis că Dinamo e echipă mică

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with