Image 1
Image 2

POLITICĂ

PNL vrea comasarea alegerilor. Ce spun social democații

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca, despre comasarea alegerilor
Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a anunțat că a fost mandatată conducerea partidului să inițieze discuții în coaliție pe comasarea alegerilor.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În schimb, președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu a declarat că a stabilit cu parlamentarii social democrați să nu voteze nicio modificare legislativă în ceea ce privește comasarea alegerilor.

 

 

După ședința PNL, Nicolae Ciucă a arătat că o varinată beneficăeste comasarea europarlamentarelor cu localele.

 

Noi trebuie să identificăm care este cea mai bună soluție pentru consolidarea democrației”, a subliniat Ciucă.

 

 

 

Executivul Partidului National Liberal a fost mandatat, legat de comasarea alegerilor, să analizeze să negocieze în interiorul coaliţiei pe marginea acestui demers. A existat o analiză şi în final fiecare şi-a prezentat punctul de vedere, susţinând ca o variantă posibilă şi benefică comasarea alegerilor europarlamentare cu locale dar există şi celelalte variante în analiză, noi trebuie să identificăm care este cea mai bună soluţie pentru consolidarea democraţiei, pentru cetăţenii României, pentru facilitarea procesului electoral în România”, a spus Ciucă potrivit news.ro.

 

 

 

Potrivit liderului liberalilor în ședința de miercuri nu s-a discutat despre posibilitatea unui tandem președinte-premier cu PSD.

În România, în ultimii 35 de ani, a existat o singură dată când un acord politic dinainte prestabilit s-a întâmplat să fie şi respectat, mai ales când a fost vorba de o rocadă, de a preda mandatul de pe o funcţie de conducere şi asta s-a întâmplat când am fost prim-ministru”, a spus Ciucă.

 

 

 

CITEȘTE ȘI;Comasarea alegerilor sau șmecherie electorală?

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with