Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Poesis Cocktail Garden a oferit publicului o superbă seară de blues

Ash Band Transylvania la Poesis
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Ash Band Transylvania a prezentat creații proprii și piese celebre ale maeștrilor genului

Ash Band Transylvania la Poesis
Ash Band Transylvania la Poesis

Poesis Cocktail Garden, noul spațiu dedicat relaxării și evenimentelor artistice în curtea Hotelului Poesis, a avut parte de o lansare de gală aseară prin concertul de blues susținut de Ash Band Transylvania.

Început la o oră la care căldura sufocantă de peste zi s-a potolit și încheiat după lăsarea nopții,  concertul a oferit numeroșilor sătmăreni prezenți ocazia de a savura piese de mare succes ale maeștrilor genului, dar și compoziții proprii prezentate de trupa invitată, care continuă tradiția blues din Ardeal, consacrată de trupe ca Bega Blues Band sau Nightlosers, aducând un sound proaspăt și entuziast în peisajul acestui îndrăgit stil mzuical. Voce, acorduri de chitară, ritmuri savant punctate au fost câteva din ingredientele unui spectacol cu totul special oferit de artiști, tabloul fiind completat pentru o seară de poveste de gazda evenimentului – Poesis Cocktail Garden, o locație ideală pentru asemenea evenimente. Mai ales pentru blues, o muzică pe care o savurezi cel mai bine la un pahar, cu prietenii, într-o atmosferă plăcută și cordială.

Cei prezenți la spectacolul muzical au avut așadar ocazia să se relaxeze după o zi toridă și să respire farmecul dat de muzica interpretată de artiști. Un stil din aria blues, rock cu influențe pop, mai ales în compozițiile proprii ale formației sătmărene.  Ash Band Transylvania este formată din următorii membri: Costi Anderco Jr. – chitară, Costi Anderco Senior – chitară acustică și voce, Csele Gabor – chitară, Szilagyi Zoltan – chitară bas și Antal Istvan – tobe.

În data de 23 august, Ash Band Transylvania împlinește trei ani de la înființare, trei ani frumoși în care cei cinci membri pasionați de muzică au reușit să realizeze multe pe plan artistic. Formația are până în momentul de față cinci compoziții proprii, pe care le-a prezentat la Poesis Cocktail Garden în aplauzele publicului: “Bitter Man”. “Broken Blues”, “Together”, “What’s on fire?” și “Keep on crying”. Sunt în pregătire alte patru sau cinci piese pentru ca în viitorul apropiat să poată fi lansat și primul lor album muzical. Ash Band Transylvania are mulți prieteni, fani, un public frumos și toate cele cinci melodii sunt compuse chiar de un mare prieten al membrilor formației, spaniolul Francisco Martinez, cunoscut în lumea muzicală cu numele Kiko. Cu siguranță că prestația de aseară din Poesis Cocktail Garden le-a adus celor cinci bluesmeni noi admiratori și posibili cumpărători ai preconizatului album.

Nu au lipsit din programul concertului hituri ale unor artiști ca Robert Johnson, Eric Clapton, Gary Moore, Jonny Lang și alți maeștri de renume ai muzicii blues. A fost o seară frumoasă, iar seria de evenimente de la Poesis Cocktail Garden cu siguranță va continua.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with