Image 1
Image 2

EXCLUSIV

Povestea şocantă a crimei urmată de suicid într-un apartament din Baia Mare. Cei doi erau în divorţ

Cei doi erau căsătoriţi de o viaţă. Aveau doi băieţi, unul de 17 de ani, celălalt de 21 de ani. Era o familie fericită, lucrau, ambii erau şoferi de TIR. În urmă cu câteva luni relaţia dintre cei doi se răcise, iar femeia a intentat procesul de divorţ. Aveau de semnar actele la notar săptămâna viitoare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vecinii povestesc că azi în jurul orei 14.30 Dan era la magazinul din colţul străzii, unde a cumpărat o cutie de chibrituri. Nimeni nu bănuia la ce le va folosi. S-a întors în apartamentul în care locuia cu soţia, unde ar fi izbucnit o ceartă între cei doi.

 

 

Bărbatul a ucis-o cu sânge rece şi a pus-o în patul din dormitor. Ar fi turnat pe pat o substanţă inflamabilă /probabil benzină) şi i-a dat foc. În acelaşi timp în bucătărie şi-a pregătit o funie cu care s-a spânzurat.

 

 

Vecinii au simţit fum din apartamentul de la etajul I şi au alertat serviciul 112.

 

CE SPUNE POLIŢIA

 

Astăzi, 9 februarie a.c., ora 15.15, Politia Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că, un apartament de pe strada Uranus din municipiu a luat foc. În interiorul apartamentului au fost descoperite cadavrele a două persoane, un bărbat și o femeie.

 

O echipă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a preluat cercetarea la fața locului. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ

Ședință ordinară cu 15 proiecte de interes

În 27 ocrombrie 2023, de la ora 12.00, consilierii județeni se întâlnesc în ultima ședință ordinară din această lună. Aleșii județeni vor dezbate 15 proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now