Image 1
Image 2

CRĂCIUN, LA SATU MARE

Preșcolari de la 17 grădinițe, în concert la Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

O seară magică, la Centrului Cultural G.M. Zamfirescu Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi, de la ora 16, în sala de spectacole a Centrului Cultural G.M. Zamfirescu Satu Mare, sala ”Octavian Bud”, au răsunat colindele rostite de preșcolarii de la 17 grădinițe din județul Satu Mare.

 

 

 

A fost o seară magică atât pentru cei mici, cât și pentru părinții prezenți la evenimentul organizat de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare sub genericul ”Colinde cu glas de copil”.

Cu sufletele curate și multe emoții, îmbrăcați în costume populare, copiii îndrumați de educatoarele lor au urcat rând pe rând  pe scena instituției de cultură. Au fost zeci de minute pline de emoție, minute în care colindele romînești au răsunat din glasurile cristaline ale celor mici.

 

 

 

”Mare neauă a picat”, a fost colinda interpretată de preșcolarii Grădiniței cu program prelungit ”Licurici” Negrești Oaș. Apoi, pe scena instituției de cultură au evoluat copiii Grădiniței ”Floare de Lotus” Odoreu, care au interpretat minunata colidă românească ”Îi seara Crăciunului”. ”La ieslea minunată” a fost colinda interpretată de Grădinița cu program normal Bârsău de Sus.

 

 

 

Seara magică a continuat cu ”Pe strada din Viflaim”, interpretată de preșcolarii Grădiniței cu program prelungit nr. 1 Tășnad. ”O ce bucurie mare”, a răsunat din glasurile preșcolarilor Grădiniței cu program prelungit ”Dumbrava minunată”. Nașterea lui Iisus a fost vestită și de copii Grădiniței cu program prelungit Ardud, care au interpretat ”Azi a venit un copilaș”.

 

 

 

”Deschide ușa creștine” a răsunat minunat din glasurile preșcolarilor Grădiniței cu program prelungit nr. 1, Negrești Oaș. Au urmat preșcolarii Grădiniței cu program prelungit nr. 9 cu ”Ihr kinderlein kommet …Kling Glockchen”. ”Leru-i șer, Dalbe Flori”, a fost colindul interpretat de Grădinița Craidorolț, fiind urmați de preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit 14 Mai cu ”Leagă nană câinele”.

 

 

Preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit nr. 7 au interpretat ”Deschide-ți ușa, vin cu colindul”. ”A sep fenyo”, interpretată de preșcolarii Grădiniței cu program prelungit Voinicelul. ”Sus la Dumnezeu în cer” au interpretat preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit nr. 11.

 

 

Preșcolarii Grădiniței cu program prelungit nr. 5 Satu Mare – director Delia Banacios Zorescu, pregătiți de educatoarele Corina Morar și Adriana Bota i-au urat bun venit Pruncului Iisus. Cu suflete curate, emoție, și glasuri cristaline ei au interpretat ”Iisus bine ai venit”.

 

Copiii de la Grădinița cu program prelungit nr. 13 au colindat ”Mare-i neaua”, iar micuții de la Grădinița cu program prelungit Vetiș  ai interpretat ”Leru-i ler, Dalbe flori”. ”Scoală gazdă din pătuț” a fost interpretată de preșcolarii Grădiniței cu program prelungit Voinicel.

 

 

Au fost lacrimi, zâmbete, emoții și multă multă magie. Toate în așteptarea sărbătorii Crăciunului.

 

 

CITEȘTE ȘI:

O zi de magie și învățare la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 6 Satu Mare

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Peste 300 de copii pe scena concursului regional “Glasuri cristaline”, inițiat de Grădinița Voinicelul

SPECTACOL LA SATU MARE

Peste 300 de copii pe scena concursului regional “Glasuri cristaline”, inițiat de Grădinița Voinicelul

Grădinița cu Program Prelungit “Voinicelul” din municipiul Satu Mare a organizat cea de-a opta ediție a Concursului regional “Glasuri cristaline”. Acesta s-a desfășurat la Casa de Cultură “George Mihail Zamfirescu”, locație care i-a găzduit peste 300 de preșcolari, sosiți din mai multe județe din centrul țării, dar și pe educatorii, însoțitorii și părinții lor.