Image 1
Image 2

KELLOGG NEAGĂ ACUZAȚIILE:

Prinţesa de Wales a jucat tenis cu Roger Federer, într-un video pentru Wimbledon 2023

Prinţesa de Wales a jucat tenis cu Roger Federer, într-un video pentru Wimbledon 2023
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Una dintre cele mai aşteptate competiţii din lumea tenisului, Turneul de tenis de la Wimbledon, va începe pe 3 iulie, iar Kate Midlleton este una dintre cele mai aşteptate prezenţe. De altfel, prinţesa de Wales tocmai a apărut într-un video făcut public pe canalul oficial de Youtube Wimbledon, jucând tenis alături de Roger Federer.

Cea care patronează de altfel clubul All England Lawn and Tennis Croquet din 2016 încoace, Kate Midlleton, este extrem de implicată în Turneul de tenis de la Wimbledon. Ediţia din 2023 se va desfăşura în perioada 3 – 16 iulie, iar pe canalul oficial de Youtube Wimbledon a fost postat un video în care soţia prinţului Williams joacă tenis alături de campionul Roger Federer.

În filmuleţul cu pricina, prinţesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a avut ocazia de a-l provoca pe terenul de tenis pe campionul Roger Federer şi, de asemenea, a văzut din culise ce fac fetele şi băieţii de mingi de la celebrul turneu, în cadrul unui program destinat adolescenţilor, potrivit People.

Kate Middleton, care e îmbrăcată într-un top alb şi o fustă de tenis asortată, îl întâmpină pe Roger Federer pe teren şi discută puţin cu acesta, înainte de a intra într-un meci de dublu. „Jucăm puţin tenis?”, o întreabă el, la care ea răspunde: „Da, te rog”.

Cei doi se duelează apoi pentru câteva seturi, înainte de a-i vedea pe băieţii şi fetele de la mingi cum îşi fac treaba pe teren. Kate Middleton, care afişează un corp bine lucrat, a primit sfaturi chiar şi de la o fată de mingi, pe nume Mollie, care i-a arătat prinţesei cum să stea pe marginea terenului în poziţie şi să arunce înapoi o minge de tenis cu braţul drept către un jucător.

De altfel, prinţesa de Wales a discutat şi cu ceilalţi adolescenţi prezenţi. „Când urmăresc antrenamentul, la ce ar trebui să fiu atent?”, îl întreabă Kate Middleton pe un copil de mingi pe nume Alex, care răspunde: „În principal disciplina şi curăţenia”.

„Să vezi antrenamentele şi dedicarea şi timpul care se alocă antrenamentelor şi să te asiguri că totul merge bine în ziua respectivă pentru campionii care joacă la Wimbledon… Da, este incredibil să vezi cum se întâmplă în spatele scenei”, spune Kate Middleton la finalul videoclipului.

La Turneul de tenis de la Wimbledon sunt implicaţi aproximativ 250 de de copii de mingi, a căror vârsta medie este de 15 ani, potrivit site-ului Wimbledon.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns