Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Pro România Satu Mare a dus cadouri la Centrul Maternal ”Lorena”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Organizația de femei a partidului Pro România filiala Satu Mare a dus beneficiarilor Centrului Maternal ”Lorena” din municipiul Satu Mare, un dar din partea membrilor partidului.

În prag de sărbătoare membrii partidului Pro România Satu Mare și-au dorit să aducă zâmbete pe fața celor mai puțin norocoși, astfel că și-au îndreptat atenția către mamele și copilașii găzduiți de Centrul Maternal ”Lorena”. După ce s-au interesat care ar fi nevoile pe care aceștia le au, au cumpărat cele necesare și joi, 12 decembrie la ora 15.00, i-au vizitat pe copilașii și mămicile acestora.
După cum spuneam, doamnele din organizație nu au mers cu mâna goală, ci au dus în dar oale pentru gătit, uscătoare pentru rufe, coșuri pentru rufe etc dar și câteva daruri dulci.
La sosire i-am găsit pe toți adunați, pe mămici cu copiii în brațe, dar și pe membrele partidului fiecare cu câte un copilaș în brațe. Au răsunat colindele, s-au servit dulciuri și bineînțeles s-au schimbat impresii. Coordonatorul Județean Pro România Satu Mare, deputatul Octavian Petric nu a putut fi prezent fizic la întâlnire, însă prin consilierul său, doamna Claudia Pașca, le-a transmis tuturor gânduri de bine și urări calde alături de tradiționala urare: Crăciun fericit!

În momentul de față Centrul Maternal ”Lorena” din Satu Mare este casă pentru 10 mămici și 17 copilași. Toate mămicile au deja vârsta majoratului, iar cel mai tânăr dintre copiii este un băiețel de doar două săptămâni.

Întâlnirea aceasta a reprezentat un moment de mare bucurie pentru toate părțile implicate, care au simțit astfel, mult mai pătrunzător spiritul Crăciunului.

Ciornă automată

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with