Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

ANALIZA INS PENTRU PERIOADA PREMERGĂTOARE PAȘTELUI

Proiecția Creșterii Prețurilor în România

Proiecția Creșterii Prețurilor în România
Aceste estimări oferă o perspectivă asupra tendințelor economice anticipate în perioada următoare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 

 

Prețurile din România sunt prognozate să crească înainte de Paști, conform datelor Institutului Național de Statistică (INS), care indică o tendință de creștere a prețurilor în diverse sectoare economice. Managerii din diferite industrii anticipează o activitate în creștere în construcții, stabilitate relativă în ceea ce privește numărul de salariați și o creștere a prețurilor în următoarele luni.

 

 

În industria prelucrătoare, se estimează o creștere moderată a volumului producției și o relativă stabilitate a numărului de salariați, în timp ce prețurile produselor industriale sunt prognozate să crească.

 

 

Sectorul construcțiilor se așteaptă să înregistreze o creștere a volumului producției, cu un număr relativ stabil de salariați și o creștere semnificativă a prețurilor lucrărilor de construcții.

 

 

În ceea ce privește comerțul cu amănuntul, managerii anticipează o creștere moderată a activității economice, o creștere a volumului comenzilor adresate furnizorilor și a numărului de salariați, împreună cu o creștere a prețurilor de vânzare cu amănuntul.

 

În sectorul serviciilor, se prognozează o creștere moderată a cererii și a prețurilor de vânzare sau de facturare ale prestărilor.

 

Aceste estimări oferă o perspectivă asupra tendințelor economice anticipate în perioada următoare și pot influența deciziile consumatorilor și ale actorilor economici.

 

CITEȘTE ȘI: De Paşte preţurile mieilor vor fi similare cu cele din anii anteriori

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with