Image 1
Image 2

Pulpe de pui împănate cu usturoi

pulpe de pui cu usturoi
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente necesare: 4 pulpe superioare de pui, 4-5 căţei de usturoi, sare, piper, ulei pentru prăjit.

Modul de preparare: căţeii de usturoi se taie în felii mici, după care folosind cuţitul se introduc în carne. Ulterior se sărează puţin şi se pun la prăjit în uleiul încins. Spre final se adaugă şi piperul după gust. Carnea astfel prăjită se poate consuma ca atare sau alături de garnitură de cartofi piure sau orez.

 

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Instrucțiuni simple pentru ouă de Paște vopsite natural

Instrucțiuni simple pentru ouă de Paște vopsite natural

Anul acesta, am decis să inovăm tradiția ouălor de Paște, evitând vopseaua artificială care pătrundea prin coaja ouălor, dorind să oferim o alternativă sănătoasă și sigură pentru fiul meu. Am optat pentru vopsirea ouălor în mod natural, folosind ingrediente disponibile în propria bucătărie.