Image 1
Image 2

HOROSCOP

Racii vor avea parte de vești bune

Pesti (18 februarie - 20 martie)
Ne aflăm în zodia Pești.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Dacă vrei să-ți prezinți reușitele, adu dovezi, pentru că cei care nu te cunosc, nu te vor credea. Lumea te știe o persoană care în general nu se prea zbate pentru reputație, dar de data aceasta realizările tale sunt mult prea mari ca să le ții ascunse de ochii lumii.

 

TAUR. Vei cheltui niște bani în plus, dar îți vei achiziționa un lucru de care ori ai avut mare nevoie, ori îți place foarte mult și ai fi dorit demult să-l cumperi. Nu te-ai îmbogățit peste noapte, dar nici de neajunsuri nu te poți plânge și te vei bucura enorm de achiziția făcută.

 

GEMENI. Ai vrea să te odihnești și tu puțin și să-ți petreci timpul cu persoanele dragi. Astăzi însă nu ai prea multe șanse pentru așa ceva, chiar dacă ai o companie plăcută, ai foarte mult de lucru, deci nu îți poți planifica activități mai delectante, dar măcar vei avea spor.

 

RAC. Veștile sosite de departe îți umplu sufletul de bucurie și tot de bun augur vor fi și călătoriile planificate pentru acest week-end. Orice contact cu persoane din altă localitate sau efortul de a ajunge la o destinație aflată la mulți kilometri distanță se soldează cu succes.

 

LEU. Banalitatea zilei de astăzi nu te deranjează deloc, ba chiar te bucură, căci te mai poți relaxa și tu un pic. Ziua trece în goană, fără să lase nimic în urmă, numai o stare generală de bine și de liniște interioară, căci deja simțeai că aveai mare nevoie de puțină odihnă.

 

FECIOARĂ. Atitudinea negativistă a unor colabortari nu te ajută să poți duce mai departe ceea ce ai început, dar dacă nu le acorzi atenție nu te vor influența. Ei, la orice au de făcut spun că “nu se poate”, iar dacă te asociezi cu ei, nu fac alt ceva decât să te tragă înapoi.

 

BALANȚĂ. Nu-ți mai pierde timpul și energia în fiecare week-end cu muncile gospodărești și lasă-i și pe ceilalți din casă să se relaxeze. Mai bine, profită și tu de zilele libere când ai posibilitatea să stai puțin alături de cei dragi, să distrați și să vă simțiți bine împreună.

 

SCORPION. Ai un efect de alinare, ca de balsam asupra unor prieteni care se confruntă cu niște probleme dificile. Tu cunoști necazurile lor și vei face în așa fel încât să nu aduci nicio clipă în discuție ceea ce îi doare pe ei și uitând de probleme îi mai și înveselești puțin.

 

SĂGETĂTOR. Ți se arată un week-end superb, deci ar fi păcat să risipești o astfel de zi stând acasă și făcând curățenie sau să pierzi vremea cu niște fleacuri, pe care le poți face și altădată. Ieși în societate, căci undeva, unde e multă lume te așteaptă o surpriză foarte plăcită.

 

CAPRICORN. Nu poți rezolva singur tu necazurile tuturor, dar susținerea morală și sufletească de multe ori pot face mai mult decât orice ajutor material. Vei reuși să le abați gândurile negre și să îi faci chiar să zâmbească, redescoperind speranța ce se arată la orizont.

 

VĂRSĂTOR. Viața ta sentimentală trece printr-un moment de apogeu, ceea ce te face să zbori de fericire. O declarație de dragoste, o cină romantică, sau un week-end în doi, cu persoana iubită, departe de problemele cotidiene oferă momente deosebite inimii tale.

 

PEȘTI. Chiar dacă ai un palmares apreciabil, iar valoarea ta e recunoscută oficial, tot apar cârcotași care să-ți caute defecte cu orice preț. Nu acorda atenție unor astfel de oameni, ci arată-ți superioritatea printr-o atitudine distantă, făcând uz de diplomația ta înnăscută.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns