Image 1
Image 2

Răcoriţi-vă cu o limonadă!

Răcoriţi-vă cu o limonadă!
Răcoriţi-vă cu o limonadă!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Răcoriţi-vă cu o limonadă!

Zilele caniculare aduc cu ele pierderea de lichide şi vitamine din corp din cauza transpiraţiei abundente. Limonada naturală cu lămâie şi miere preparată chiar de voi va diminua din acest dezechilibru. Plus că vă va da un plus de răcoare şi prospeţime
150 g zahar sau 4-5 linguri de miere de albine
2 lămâi mari
6 – 7 pahare cu apă plată sau minerală, după preferinţă.

Cum faceţi;
Amestecati mierea cu putina apă până se dizolvă după care adăugaţi sucul de lămîie cu tot cu pulpă.
Adăugaţi cîteva frunzuliţe de mentă proaspătă sau frunze de de lămăiţă, care vor da o savoare personală limonadei voastre.

Secretul meu; în zilele caniculare adăugaţi şi 3-4 feliuţe de ghimbir proasăt pentru a face limonada mai fresh.

Adaugaţi cuburi de gheaţă din belşug sau răciţi limonada la frigider după care se poate servi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

ÎNCEARCĂ REȚETA

Ciorbă de varză cu afumătură sau Zamă de curechi cu afumătură

Rețeta de ciorbă de varză dulce cu afumătură este o rețeta veche ce păstrează multe amintiri din copilărie. Mie îmi place să-i spun Zamă de curechi cu afumătură exact așa cum îi spunea și bunica mea. Tradițională în Ardeal, deosebit de gustoasă și consistentă cu miresme apetisante poate să țină loc și de felul doi atunci când timpul este limitat și trebuie să pregătim ceva pentru prânz.

Piept sau pulpe de pui cu dovleac și smântână

Pulpe de pui cu dovleac și smântână

Această rețetă combină pieptul sau pulpele de pui suculente cu dulceața dovleacului copt, îmbogățită cu smântână cremoasă și aromatizată cu mărar proaspăt. Este un fel de mâncare perfect pentru zilele răcoroase de toamnă.