Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Restaurantele din Baia Mare nu vor mai putea organiza nunti si botezuri dupa ora 23

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Nerespectarea hotararii Consiliului Local se sanctioneaza cu amenda de la 200 la 1.000 de lei

[slideshow id=290]

Municipiul Baia Mare s-a aliniat la marile orase europene si in privinta orarului de functionare a unitatilor de alimentatie publica. Astfel, dupa mai multe tergiversari si discutii pe acest subiect, joi proiectul initiat de viceprimarul Mircea Dolha a fost agreat de majoritatea consilierilor baimareni. Pana si consilierul Stefan Pop, care in repetate randuri a tinut partea administratorilor acestor obiective de alimentatie publica, a sustinut in plen ca in proportie de 80% dintre ace;tia sunt de acord cu propunerea viecprimarului Dolha.

Ca atare, din ianuarie 2010, baimarenii care au avut de suportat disconfortul creat de unitatil de alimentatie publica care organizau mese festive, nunti botezuri, dupa ora 23 nu vor mai avea probleme. Stresul va inceta, deoarece consilierii baimareni au aprobat orarul de functionare a restaurantelor, cantinelor, salilor speciale de nunti, hotelurilor, motelurilor, pensiunilor, care este favorabil locatarilor din jurul unitatilor respective. Acestea vor organiza actiuni de acest gen numai in intervalul orar cuprins intre 7 si 23, inclusiv in zilele de sambata si duminica.

 

Constatarea se va  face de primarul Cristian Anghel sau alte persoane imputernicite

 

Nerespectarea acestor prevederi constituie contraventie si se sanctioneaza in conformitate cu legislatia in vigoare, cu amenda de la 200 la 1.000 de lei. Constatarea si sanctionarea contraventiilor privind incalcarea acestei hotarari se va face de catre primarul Cristian Anghel sau imputernicitii acestuia. In cazul in care, in decursul unui an calendaristic se constata de trei ori nerespectarea prezentei hotarari, se va aplica contravenientului atat sanctiunea contraventionala principala a amenzii, cat si sanctiunea complementara a suspendarii autorizatiei de functionare a unitatii de alimentatie publica sau a structurii de primire turistica cu functiuni de alimentatie publica, dupa caz, pe o perioada de 30 de zile. Pentru intelegerea de care au dat dovada colegii lui, viceprimarul Mircea Dolha le-a multumit in plen.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns