Image 1
Image 2

VIZITĂ LA NIVEL ÎNALT

Roberta Metsola vine în 6 martie în România

Roberta Metsola vine în 6 martie în România
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ea va avea întâlniri cu Klaus Iohannis, Președintele României; Marcel Ciolacu, Prim Ministrul României; Nicolae Ciucă, Președintele Senatului și Alfred Simonis, Președinte interimar al Camerei Deputaților.

 

În pregătirea alegerilor europene din 6 – 9 iunie 2024, Președinta Roberta Metsola vizitează toate statele membre ale Uniunii Europene, cu scopul de a crește interesul pentru alegerile europene și a încuraja cetățenii, în special tinerii, să își folosească votul.

 

Miercuri, 6 martie, începând cu ora 9:15, Roberta Metsola va participa la un dialog cu tineri din România pe teme precum: implicarea tinerilor în viața democratică europeană, viitorul Europei și importanța alegerilor europene din 9 iunie 2024. Evenimentul va avea loc în intervalul orar 9:15-10:30, la Opera Națională București – Sala Mare și este organizat de Biroul Parlamentului European în România în parteneriat cu Opera Națională București, cu sprijinul Ministerului Culturii, Universității București și Televiziunii Române.

 

Citește și

A început lupta pentru funcțiile de conducere a Comisiei UE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

INCIDENTE ÎN HRIP

Elev bruscat la o şcoală

Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare a remis redacţiei ziarului nostru un Buletin informative privind incidentul de la Şcoala Gimnazială „Anton Pann” Hrip. Redăm integral textul comunicatului.