Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

România suferă un nou eşec la CE de tineret

România suferă un nou eşec la CE de tineret
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Naţionala de fotbal tineret a României a fost învinsă şi în al doilea meci de la Campionatul European U21. De data aceasta, România a fost învinsă de Ucraina cu scorul de 1-0 după autogolul lui Dican din minutul 89.

În felul acesta Ucraina are maximum de puncte, fără gol primit şi s-a calificat în sferturi, iar “tricolorii”, fără punct, fără a marca vreun gol în două meciuri, au spus adio turneului final, după o nouă dezamăgire! Este, fără îndolială, un nou semn al regresului fotbalului autohton condus cu multă (ne)pricepere de Răzvan Burleanu şi de gaşca lui.

Meciul, în mare parte, a fost dominat de fotbaliştii din Ucraina. E drept, tricolorii au avut în debutul meciului două ocazii bunicele prin Louis Munteanu, o alta prin Markovici. Dar, per ansamblu, au fost au dominaţi autoritar de fotbaliştii ucrainieini, fapt dovedit şi de raportul şuturilor pe poartă, 6-2 pentru echipa învingătoare şi de faptul că România l-a avut pe portarul Târnovanu cel mai bun jucător.

Pentru “tricolori” urmează acum meciul de consolare cu Croaţia, meci care se va disputa marţi, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua.

În celălat meci din grupă Spania a învins Croaţia cu scorul de 1-0.

CLASAMENT
1.Spania 2 2 0 0 4-0 6
2.Ucraina 2 2 0 0 3-0 6
3.Croaţia 2 0 0 2 0-3 0
4.România 2 0 0 2 0-4 0

Au evoluat pentru România: Târnovanu – Pantea, Racoviţan, Dican, Ţicu – Lixandru (82 Vlad Pop), Screciu (82 Cîmpanu) – Işfan, Louis Munteanu (57 Albu), Petrila (57 O.Popescu) – Markovic (68 Bîrligea. Selecţioner: Emil Săndoi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns