Image 1
Image 2

HOROSCOP

Săgetătorii îndeplinesc astăzi un rol important

Ne aflăm în zodia Capricorn.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC: Este o zi cât se poate de favorabilă pentru rezolvarea unor probleme la care mai bine te-ai lipsi de compania partenerului. Ca atare, când vrea să iasă și el undeva cu prietenii, la un taifas, nu te opune, căci dacă are o altă preocupare, măcar nu te va deranja pe tine.

 

 

TAUR: Ți se deschide o nouă cale spre o reușită de toată frumusețea, dar deocamdată nu poți să știi dacă este vorba de un succes profesional, material, sau poate, sentimental. Dar oricum, orice reușită ar fi, nu ai să o primești pe gratis, ai depus mult efort să o poți obține.

 

 

GEMENI: Este greu să îți păstrezi independența într-o situație în care altul este cel care conduce, dar totuși, tu vei încerca să lucrezi după propriile tale principii. Poate că superiorii tăi vor aprecia sincer originalitatea ta, totuși, ai grijă să respecți și tu cerințele lor.

 

 

RAC: Te simți superb astăzi, ești binedispus și plin de energie, te simți capabil să muți chiar și munții din loc. Profitând de auspiciile favorabile ale zilei, vei rezolva ușor toate problemele care ți-au rămas restante în ultima perioadă și vei putea munci chiar și în avans.

 

 

LEU: Pentru că un plan la care ai muncit nu a mers așa cum ar fi trebuit, ai tendința să-i pui capăt și să nu mai pierzi vremea cu el. Nu este nevoie să iei măsuri atât de radicale, fă o pauză și când ai să reiei munca, totul va merge ca pe roate, de parcă ai lucra la alt proiect.

 

 

FECIOARĂ: Rutina care s-a instalat îți convine de minune, pentru că îți oferă starea necesară pentru a te ocupa de anumite activități mai lejere. Profită din plin de liniștea instalată și nu uita că dacă ești un pic mai relaxat, orice problemă se rezolvă mult-mult mai ușor.

 

 

BALANȚĂ: Rezolvi un caz care, dacă nu l-ai fi remediat, ar fi avut o evoluție greșită și abia la final ai fi descoperit, când nu mai puteai corecta. Vei reuși să faci ordine într-o situație în urma căruia cineva ar fi avut de suferit, dar odată rezolvată, se va finaliza cu bine.

 

 

SCORPION: Colegii tăi nu pot înțelege, cum poți să fii atât de calm înaintea unui eveniment major, care lor le provoacă mereu o stare de totală nesiguranță. Știi tu ce știi, deci nu are niciun rost să te lași influențat de zvonuri și de părerile contradictorii ale celorlalți.

 

 

SĂGETĂTOR: Un coleg de nădejde este dispus să participe la orice activitate pe care ai să i-o propui, sau poate tocmai tu ești cel care mobilizează pe toată lumea la acțiune. Indiferent că de obicei deții sau nu o poziție de lider, astăzi joci un rol cheie în orice colectiv.

 

 

CAPRICORN: Starea ta de sănătate a început să prezinte anumite semnalmente care, chiar dacă acum par a fi minore, nu ar trebuie neglijate. Poate, chiar nici nu e vorba de vreo boală, dar stresul și oboseala acumulată își spune cuvântul, deci caută-ți o modalitate de relaxare.

 

 

VĂRSĂTOR: Se petrece ceva interesant în anturajul tău astăzi și tu nu înțelegi despre ce este vorba. Cei din jur parcă ar vrea să ascundă ceva de tine, iar tu nu pricepi ce înseamnă această atitudine ciudată, dar nici nu încerca să deslușești. Poate, îți pregătesc vreo surpriză.

 

 

PEȘTI: Ai reușit să scapi, ca prin minune de un pericol, iar acest moment îți dovedește cât de norocos poți fi uneori. Treci ca prin urechile acului de o situație cu un conținut mare de risc, care cel mai probabil nu s-a produs din vina ta, sau nu ai fi putut să o eviți nicicum.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with