Image 1
Image 2

HOROSCOP

Săgetătorii nu renunță la planurile lor

Ne aflăm în zodia Vărsător.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Ai de lucru, nu glumă, dar orgoliul profesional nu te lasă să ceri sprijin din partea unor persoane despre care știi bine că nu dispun de nivelul tău de pregătire. Totuși, atunci când vezi că altfel nu merge și știi că nu ai altă soluție, apelează la ei, nu sta pe gânduri!

 

 

TAUR. Dacă trebuie să pleci undeva la drum, ia-ți cu tine niște bani în plus, pentru că deplasările de astăzi pot fi mai costisitoare. Nu este vorba neapărat de cheltuieli nedorite, dar acolo unde mergi, ai putea găsi un obiect ce-ți place și ai fi dorit să ți-l cumperi demult.

 

 

GEMENI. Ești un fel de factor de echilibru în colectivul din care faci parte, pentru că reușești întotdeauna să domolești toate furtunile. Cu un ton calm și amabil, spec ific firii tale, tu le prezinți situația cu detașare, fără să jignești, să critici pe cineva și fără să judeci.

 

 

RAC. Iei legătura cu reprezentanții unei instituții care au rolul de a face lumină în problemele tale. Poate fi vorba de un expert în economie, un consultant bancar sau de asigurări, un medic bun sau un profesor, dar tu ești cel care trebuie să apelezi la ei, nu vin ei la tine.

 

 

LEU. Ți s-a lansat o invitație să te alături unei activități incitante. Ai multe de câștigat de pe urma sa, însă pe tine cel mai mult te atrage faptul că ai ocazia să devii un fel de lider al proiectului și te vei putea remarca, dar nici veniturile nu sunt tocmai neglijabile.

 

 

FECIOARĂ. Dacă vei avea posibilitatea să stai astăzi ceva mai mult timp în compania persoanei iubite, vei putea spune că ești un om cu adevărat fericit. Demult nu v-ați mai simțit atât de apropiați ca și acum, deci merită să vă faceți puțin timp pe care să-l petreceți împreună.

 

 

BALANȚĂ. Ceea ce pentru alții reprezintă un capăt de drum, în viziunea ta nu este altceva, decât o nouă perspectivă. Lași trecutul la locul lui, fără să te mai uiți înapoi, îți alegi ca țintă precisă un punct din viitor pentru care merită să faci totul și te și apuci de treabă.

 

 

SCORPION. Deși apreciezi mult noutățile și schimbarea, de data aceasta parcă nu ți se oferă chiar ceea ce ai fi așteptat. Colaborezi cu persoane la fel de active și de implicate ca tine, însă tu ai alte idei decât ele, dar în cele din urmă veți reuți să găsiți numitorul comun.

 

 

SĂGETĂTOR. Ai foarte multe de făcut la serviciu, dar, deși tu ți-ai propus un anumit program pentru astăzi, șeful cere să faci total altceva. Nu vei renunța la planurile tale, numai că, pentru a nu-l dezamăgi pe superiorul tău, vei încerca să le faci amândouă lucruri deodată.

 

 

CAPRICORN. Stai de vorbă cu un partener într-un mod cât se poate de serios despre un subiect care va avea impact asupra vieții voastre. E posibil să vorbiți despre viața de cuplu, dar la fel de bine poate fi vorba și de un plan de afaceri, oricm, veți dezbate ceva important.

 

 

VĂRSĂTOR. Părerile sunt împărțite în anturajul în care te afli astăzi, de aceea nu mai știi de cine să asculți. Unii văd lucrurile strict rațional, alții le privesc doar din punct de vedere emoțional, iar tu te afli undeva la mijloc, deci nu poți da drepate niciunuia dintre ei.

 

 

PEȘTI. Scapi de o povară care te apăsa cu mare greutate, cât un munte, pe suflet. Ai fost foarte stresat, de parcă ți-ar fi fost teamă de o situație pe care nu o puteai controla sau cunoaște suficient de bine, dar acum, cu ajutorul unei persoane apropiate, simți că te-ai eliberat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS HOROSCOP

Leii își fac prieteni noi

Ne aflăm în zodia Scorpion

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now