Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Salată verde cu dressing mediteranean

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vă amintiți? Primavara, luna mai, verdeturi proaspete deci SALATA. Care salata, doamnelor si domnilor inseamna vitamine si detoxifiere. Un bol plin cu aceasta miraculoasa salata, langa doar cateva bucatele de branza telemea poate constitui un pranz delicious. Hai fie, si cateva bucatele de paine, neaparat nu alba!

Asadar, avem nevoie de: o salata verde creata (sau nu), doua fire de ceapa verde, cateva frunze de spanac mic, trei rosii mijlocii, doi castraveti.Pentru cine vrea ceva mai exotic si mai sofisticat, putem adauga o andiva mica.

Spalate toate. Curatate si taiate, dar nu tocate! Le punem intr-un bol incapator, ca sa le putem amesteca.

Apoi facem un dressing care sa-i dea o savoare mediteraneana. Cum? Simplu

Marele secret pe care vi-l impartasesc este inlocuirea otetului cu sucul unei jumatati de lamaie. In acest suc punem sare, ulei de masline, cateva seminte de susan si cateva de mustar  si 2-3 fire de marar proaspat. Amestecam usor si punem peste salata. Aceasta va fi si mai buna dupa 15-20 de minute de stat in dressing. Mmmm…..primavara!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

ARHIVĂ CU REȚETE CULINARE POESIS

Cartofi roșii la grătar

Rețeta noastră de cartofi roșii la grătar este simplă, accesibilă și plină de arome. Usturoiul picant, pudra de chili afumat, ardeiul roșu iute și rozmarinul aromat fac echipă bună pentru a transformă comunii cartofii roșii în comori nebunești de savoare. Cartofii la grătar sunt ușor de făcut, extraordinar de aromați și incredibil de versatili. Ne place să facem aceste frigărui de cartofi delicioși oricând aprindem grătarul. Indiferent dacă facem burgeri la grătar , coastă la grătar sau somon cu ananas la grătar , cartofii roșii la grătar par să se asorteze întotdeauna perfect.