Image 1
Image 2

Salată verde cu dressing mediteranean

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vă amintiți? Primavara, luna mai, verdeturi proaspete deci SALATA. Care salata, doamnelor si domnilor inseamna vitamine si detoxifiere. Un bol plin cu aceasta miraculoasa salata, langa doar cateva bucatele de branza telemea poate constitui un pranz delicious. Hai fie, si cateva bucatele de paine, neaparat nu alba!

Asadar, avem nevoie de: o salata verde creata (sau nu), doua fire de ceapa verde, cateva frunze de spanac mic, trei rosii mijlocii, doi castraveti.Pentru cine vrea ceva mai exotic si mai sofisticat, putem adauga o andiva mica.

Spalate toate. Curatate si taiate, dar nu tocate! Le punem intr-un bol incapator, ca sa le putem amesteca.

Apoi facem un dressing care sa-i dea o savoare mediteraneana. Cum? Simplu

Marele secret pe care vi-l impartasesc este inlocuirea otetului cu sucul unei jumatati de lamaie. In acest suc punem sare, ulei de masline, cateva seminte de susan si cateva de mustar  si 2-3 fire de marar proaspat. Amestecam usor si punem peste salata. Aceasta va fi si mai buna dupa 15-20 de minute de stat in dressing. Mmmm…..primavara!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

INFOCONS AVERTIZEAZĂ

Gustările vegetale pot avea până la 50 de aditivi

A început postul Sfintei Maria sau cel al Adormirii Maicii Domnului, în care creștinii se pregătesc trupește și sufletește pentru sărbătoarea de la 15 august. Aplicația InfoCons vine în ajutorul românilor, pentru a-i avertiza în privința aditivilor din gustările vegetale preferate de numeroși consumatori în această perioadă.

Prăjitura cu spumă de căpșuni

DESERT

Prăjitura delicioasă cu spumă de căpșuni

Prăjitura cu spumă de căpșuni este desertul ideal pentru orice ocazie, combinând dulceața căpșunilor cu textura aerată a bezelei și crocantul aluatului foietaj. Inspirată din rețetele tradiționale, această prăjitură “Spumoasa” îți va încânta simțurile și îți va aduce aminte de gustul autentic al deserturilor făcute în casă.

Omurice: Omeletă Japoneză cu orez

Omurice: Omeletă Japoneză cu orez

Există două povești despre adevărata origine și crearea acestui fel de mâncare neobișnuit de fuziune. Unul susține că a fost creat în Tokyo ca un fel de mâncare pregătit rapid pentru a hrăni personalul restaurantului. Cu toate acestea, cealaltă poveste spune că, de fapt, a fost inventat în Osaka ca o masă special concepută pentru un anumit client care putea mânca doar alimente ușoare.