Image 1
Image 2

SATU MARE

Sălile de fitness au fost pline încă din a treia zi a Anului Nou 

Pe lângă distracție, sărbătorile de iarnă au adus și câteva kilograme în plus acelor sătmăreni care s-au înfruptat din toate bunătățile pregătite pentru masa festivă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

De asemenea, a contat mult și faptul că sălile de fitness și alte sporturi au fost închise câteva zile și a fost, practic, o perioadă sedentară pentru mulți dintre sătmărenii iubitori de mișcare.

 

 

Este vorba însă despre kilograme care pot să dispară ușor cu exerciții fizice regulate de aerobic, fitness, cardio sau alte sporturi preferate.

 

 

Un cuvânt de spus îl au și ședințele de saună, care pot contribui semnificativ la revenirea greutății de dinainte de sărbători. Astfel, numărul sătmărenilor care au revenit în sălile de forță și aerobic a fost unul considerabil încă de marți, 2 ianuarie, în acele locații care au deschis pentru clienti.

 

 

Recomandările antrenorilor încep cu detoxifierea corpului, după consumul de alimente grele

 

 

După câteva zile de sedentarism și mâncare pe săturate, antrenorii de fitness recomandă, în primul rând detoxifiere, pentru că după atâtea zile în care s-au consumat mâncăruri gustoase, dar și greoaie pentru corpul nostru, s-ar putea ca sănătatea să tragă un semnal de alarmă.

 

 

“Sănătatea este pe primul plan și este știut faptul că începe cu o alimentație sănătoasă și cu detoxifierea corpului, dar în același timp, cu multă mișcare.

 

 

Desigur că nu trebuie să forțăm organismul după cele câteva zile în care am făcut pauză de la sport. Nici nu trebuie să ne propunem să topim într-o zi acel un kilogram acumulat sau cel mult două.

 

 

Nu cred că poate fi vorba despre mai mult, mai ales în cazul celor care vin constant la sală și au un regim de viață sănătos. Acei oameni stiu ce înseamnă să ai grijă de sănătate și să te ferești de excese.

 

 

Probabil că se poate vorbi despre exces alimentar în cazul celor care nu țin cont de orele fixe ale meselor, au ciugulit câte ceva peste tot pe unde au fost invitați și să nu uităm nici de alcool, care are foarte multe calorii.”, a precizat Linda Braun, instructor de cycling.

 

Foarte căutate sunt și clasele de cycling, aerobic, body art, dar și sauna

 

 

Majoritatea sătmărenilor ajunși în sălile de sport preferă să facă exerciții cardio, pe bicilete, benzi de alergat și step-ere. Potrivit antrenorilor, sunt cele mai bune acceleratoare de ardere a grăsimilor accumulate.

 

 

Totodată, sătmărencele caută foarte mult și clasele de aerobic, HIIT, body art, ori cycling, dar frecventează constant și sauna.

Citește și:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

LOCOMOTIVĂ ÎN FLĂCĂRI

Avea 19 vagoane cu ţiţei între Supur şi Acâş

Sâmbătă, 30 septembrie 2023, în jurul orei 01.00, Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD tip B2 şi echipaje formate din 12 cadre militare pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la generatorul de curent a unei locomotive, parte a unui tren marfar, aflată la ieşirea din localitatea Supur.